(VIDEO) Miki pred diskvalifikacijom: Nasrnuo na Tomu zbog skandaloznih detalja!

Autor:

Zadruga

10.01.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić i Miki Đurićić žestoko su se posvađali, a onda su se umešali i ostali zadrugari

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Miki Đuričić...

Naime, voditelj Milošević je pitao Tomu zašto ogovara Marka ako mu je drug i zašto je rekao da je Marko imao se*s sa Draganom iza bine.

- Kad sam ja šapnuo Mikiju Brendon, on je rekao Miljković. Ja kažem kakav Miljković - rekao je Toma, ali ga Miki prekinuo.

- Bio sam u puno rijalitija, ali ovakvo go*no kao što je Toma ja nisam video. Poenta priče je zašto bi njegov najbolji drug tako nešto rekao za njega.

- Ja njega pitam kakav je on čovek, on meni kaže kada shvatiš igru biće ti lakše. Nemoj meni da nameštaš rijaliti ovde - rekao je Toma.

- Je*aću ti mamu zbog ovoga, diskvalifikovaće me zbog tebe, to sam i čekao. Je*aću ti mamu klošarsku, kinesku, biće bijen! Gotovo - vikao je Miki, a onda je nastao haos među zadrugarima koji su stali na Mikijevu stranu a najglasnija je bila Matora.

- Svi ti se smeju, samo lažeš - vikala je Matora. Nakon svega Miki je u pratnji obezbeđenja izađao napolje, a onda su zadrugari nastavili razgovor.

- To me uopšte nije zaintrigiralo, jer postojale su razne priče. Ja ne mogu da verujem ni Mikiju, ni Tomi jer niko nema dokaz. Ne ljutim se na Tomu - rekao je Marko.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Duško

10.01.2019 10:13

Napolje nasilnik.

Acko

10.01.2019 12:39

Toma slagao? Svi lažu jer je to dozvoljeno.