(VIDEO) Bolesno: Pavle otkrio da je Siniša voleo da posmatra dok se ljubi sa Draganom!

Autor:

Zadruga

10.01.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnje emisije "Pitanja gledalaca" glavna tema bio je intrigantan odnos Dragane Mitar i Pavla Jovanovića. Njih dvoje su imali žučnu raspravu prilikom koje su razmenili teške uvrede, ali su i otkrili nove detalje svoje veze i Draganonog braka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle sve otkrio...

Nakon emisije, Pavle je otvorio dušu Lazaru Čoliću Zoli i rekao sve o čemu je do sada ćutao.

- Svi u gradu gledaju Sinišu kao idiota. Ona stoji u separeu, njen muž 4 stola od nas. Mi smo se ljubili, on joj šalje poruku: "Kako se lepo ljubiš sa dečkom". Ona nije budala i nije glupa. Ona kaže kumu: "Ti da si neki kum, ti bi ga odveo odavde". Kad god ona izađe u grad, on dođe u klub i stane. On je dobar sa jednim dečkom koji radi sa nama. Taj dečko je hiljadu puta rekao da on dođe sam! - pričao je on.

Pavle je nakon toga objasnio kako je izgledao njihov raskid kada mu je saopštila da se neće razvesti od muža. 

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Siniša i Dragana...

- Ona je za Novu godinu meni napisala da je razmišljala o svom životu. Razvešću se, prebaciću dete u drugi vrtić, naći ću posao i samo mi ti trebaš. Vratila se sa letovanja, a po njenoj priči, muž joj rekao da ide u Dubai. Ne može da mu da da ide sa Jovanom sam, jer je mali još i kao idu ćerke njegove iz prvog braka i vodiće ih zajedno. Ja sam bio u fazonu neka ide. I kad se vratila razgovarali smo, razmenili poruke, ona je rekla da ne može da se razvede. Nije mi konkretno rekla da smo mi u problemu. Rekla je da ne može da reši životno pitanje, da će biti vezana za njega. Ja sam nju prihvatio sa detetom, mali je super! I sad se ispostavi da ja lupam gluposti, budalaštine! - dodao je Pavle.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sinke

11.01.2019 20:25

To nije normalno.