(VIDEO) Dragana progovorila o Novopazarcu: Evo zbog čega su raskinuli!

Autor: pink.rs

Zadruga

10.01.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar našla se u žiži javnosti zbog njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koji je zbog nje ušao u najgledaniji rijaliti kao regularan učesnik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Međutim, ona je za rođendan dobila tortu od jedne osobe sa kojom je izgleda takođe bila u prisnim ljubavnim odnosima, a o kome nije želela da govori.

Lepi Mića bio je zaintrigiran svime što je čuo o Novopazarcu, pa ju je nasamo upitao u kakvim je odnosima bila sa njim, na šta je ona odmah dala odgovor i ponovo spomenula njenog supruga Sinišu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana se ispoveda Mići

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nada

10.01.2019 20:50

Ова Драгана је најпокваренија и најглупља жена за све реалитије које смо гледали! Њени ставови су за згражавање!Осим покварене језичине и своје "златне" нема никакве квалитете!Није се ни чула ни видела док није ушао Павле али је глупа да схвати да је обична нула! Грди га штоје ушао? Па јел задруга њена да неком брани да уђе? Нема везе с мозгом! Ко њу пита ко ће да уђе у задругу?

Odgovori 13 0
Duško

11.01.2019 11:54

Broj će otići na dve cifre.