Stanija se vraća u Srbiju, a mužu kupila specijalan poklon!

Autor:

Zadruga

11.01.2019

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević u oktobru napustila je rijaliti "Zadrugu 2" zbog operacije koju je imala u Americi.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stiže u Srbiju... Stanija

Učesnica rijalitija sada se potpuno oporavila i vraća se u šou program kako bi nastavila borbu za 50.000 evra. A kada je napustila "Zadrugu 2", Dobrojevićeva je raskinula vezu sa Vladimirom Tomovićem sa kojim je započela romansu.

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic
Da li Vladimira zove mužem...? Stanija

Međutim, sada je, prilikom pakovanja, za povratak u Srbiju, Dobrojevićeva otkrila da ima jaču polovinu ovde. Zbog toga su se mnogi ponadali da se starleta pomirila sa Tomovićem.

Ona je, naime, u storiju pokazala šta je kupila svom, kako ona kaže "mužu", što su mnogi povezali s tim da je ipak došlo do pomirenja Stanije i Vladimira.

Budući da će Dobrojevićeva uskoro ući u rijaliti, spekuliše se da će se njoj pridružiti i poznati Crnogorac te da će nastaviti svoju romansu u "Zadruzi 2".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Siniša

12.01.2019 13:14

Koliko traje oporavak? Nekoliko meseci? Ona se odmorila, pregledala sve moguce podatke o zadrugarima, i sada ulazi odmorna.