(VIDEO) Pavle zadovoljio Draganu pod jorganom: Sevnula gu*a a gde je glava?!

Autor:

Zadruga

12.01.2019

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković i Jovana Tomić Matora razgovarale su o najnovijoj "Igri istine", te o tome kako su mnogi zbog prikazanih snimaka i te kako promenili mišljenje o odnosu bivših ljubavnika Dragane Mitar i Pavla Jovanovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Raskrinkala Draganu i Pavla...

- Ona je trebalo da kaže sve ili da ćuti. Rekla je šta ima imala i dobila je aplauz. Ona se držala svoje priče i onda je Pavle došao da priča priču. Znam dosta o Pavlu - istakla je Zorica, koja nije prestajala da govori i kada se Pavle priključio ekipi u dnevnoj sobi.

On je, inače, sve vreme negirao Zoričinu teoriju posle odigrane igre.

- Šta god ona kaže ti kažeš da je tačno, a onda kad priča kažeš da je laž... Nije mi jasno ništa. Ja imam pravo da formiram mišljenje! Ti si ušao i pričaš da je ona savršena. Još uvek imaš emocije. Sad je počeo da je use*ava - konstatovala je pevačica.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pavle bio zatečen...

- Ništa ja loše nisam rekao o njoj, samo sam rekao da me ne komentariše - izjavio je Pavle.

- Zamisli ti sad kući i gledaš ljude koji leže u krevetu, da mi sumnjamo. Možda nas vi zaje*avate", prisećala se ona puštenog snimka, pa nastavila: Koji je tvoj cilj, zašto si ušao ispod jorgana? Videlo se du*e, a tvoja glava je na čudnom mestu bila - rekla je Zorica.

Pavle je na mestu ostao zatečen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

12.01.2019 13:41

Zorica u pravu. Oni nas vuku za nos. Menjaju pricu na jednu pa na drugu stranu. Malo istine pa malo lazi.