Ljubin dever: Pantovićeva priča o Aleksandri i Davidu da se ne bi saznalo zbog čega je bila u policiji!

Zadruga

12.01.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub Subotić, stric diskvalifinovane zadrugarke Aleksandre Subotić i bivši dever Ljube Pantović prokomentarisao je za portal Republika.rs postupak svoje bratanice zbog kojeg je napustila "Imaginarijum". Srboljub se takođe osvrnuo i na Aleksandrinu majku za koju tvrdi da komentarisanjem ćerke, njenog dečka i svog bivšeg muža želi da stavi fokus na njih, a ne na sebe i ono što joj se dešavalo u životu pred sam ulazak u "Zadrugu 2".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić

- Ljuba pričom o Davidu, Karađorđu i Aleksandri hoće da pokrije svoju priču. Ona je pred sam ulazak u "Zadrugu" bila na par informativnih razgovora u policijii. Aleksandra je u rijalitiju iznela istinu o njoj. Ljuba ima veze sa nekim stvarima koje su se desile Karađorđu, ne samo indiretno, nego i diretno - kaže on.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ljuba Pantović

Inače, u decembru je izbila žestoka svađa između majke i ćerke u kojoj je Subotićeva iznela niz optužbi na račun Pantovićeve. 

Ono što je naročito zapanjilo gledaoce jeste Aleksandrina tvrdnja da je Ljuba kriva što je Karađorđu zapaljen auto.

Ćerka je takođe zamerila majci što kako ona kaže, vređa čoveka čije pare od krađe je sama trošila, a znala je odakle dolaze, kao i to što pozdravlja čoveka čije obezbeđenje je njenom bivšem mužu razbilo glavu pištoljima. Celu njihovu svađu možete pogledati u videu ispod: 

Srboljub je za naš portal prokomentarisao i diskvalifikaciju svoje bratanice, koja je udarila pesnicom Minu Vrbaški:

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Aleksandra Subotić i David Dragojević

- Aleksandra nju nije namerno udarila, video sam na klipu da se i sama iznenadila i prepala kada je shvatila šta je uradila. Sa tim izjavama "da joj nije žao" što je udarila Minu, ona samo tera inat - kaže naš sagovornik optuživši Davida za Aleksandrinu diskvalifikaciju.

- Ne znam da li je to svesno ili nesnesno radio, ali on je kriv zbog toga što je Aleksandra konstantno bila pod tenzijom. Na kraju je ona ispala negativac, a on divan dečko.  Alkohol je problem, ja sam mu rekao da batali piće. Neverovatna mi je promena u Davidovom i Ljubinom raspoloženju od kako je Aleksandra izašla iz "Zadruge". Nekako su procvetali - konstatuje Srboljub.

On ističe da mu nije jasno zbog čega David nije preskočio ogradu, kao što je pričao da će to da uradi još pre dva meseca.

- Takođe mi nije jesno zašto se druži sa Anom Korać koja je htela da spusti njegovu devojku sa rečenicom" Ja nisam kriva što je tvoja ćerka ljubormona, a sa Davidom ću se itekako još družiti i lepo mi je sa njim". Mislim da njihova veza neće opstati napolju - završava Srboljub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading