Član porodice tvrdi: David Dragojević je sve ovo isplanirao!

Autor:

Zadruga

17.01.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veza Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić počela je u rijalitiju "Parovi", a okončala se u rijaliti programu "Zadruga 2"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić i David Dragojević

Naime, nakon što je Aleksandra diskvalifikovana, David je postao prisan sa Anom Korać, a sinoć je čak i priznao da mu se dopada.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
David Dragojević i Ana Korać

Povodom novonastale situacije oglasio se i Srboljub Srba Subotić, Aleksandrin stric i nekadašnji učesnik "Parova", i ponudio svoje viđenje cele situacije.

- Trebalo je da reši kod kuće, u četiri zida, sa Aleksandrom, ne ovako javno, pred kamerama, jer nije zaslužila na ovaj način. A ko ga je uveo u rijaliti? To vam je cela suština, cilj je bio da je izbaci što pre da zajaše bilo koju drugu, da postane i on zvezda - napisao je Subotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Siniša

17.01.2019 11:44

Глупост. Не може се ништа испланирати јер нису знали шта их чека.

Odgovori 19 5
nosilac

17.01.2019 19:32

Sad napadaš, kako se zove, a brani si i pričao kako imaju podršku napolju i armiju!?!??!?! Da, imaju armiju, ali David i Ana, ko bi onu trpeo??? Na kraju, ima 22 god, pa neka se malo menja, neka shvati da nije zvezda..... Paljbaaaaaaaaaaaaa DAAAAAAAVID i ANAAAAAAAAAAAAAAA

Odgovori 15 5
Jelena

20.01.2019 02:56

@nosilac - Eeee, glupi narode, kako si nasjeo na izgubljenu nepostojecu bebu u onom rijalitiju, tako i sad nasjedas na ovu "veliku ljubav" Ane i Davida. Sve je to lose projektovana organizacija, gdje se glavni akteri samo njuskaju i ljube kao dva losa glumca, mogao im je Mitrovic platiti koji cas glume da se ne blamiraju, al dobro, bar ce pasti skode u finalu.