Bivša zadrugarka: Zerina je ku*va, orgijala je sa petoricom za 500 evra!

Autor:

Zadruga

18.01.2019

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Zerina Hećo pričala je cimerima da je Aleksandra Subotić odglumila lažni pobačaj za 3.000 evra!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

Izrevoltirana ovim tvrdnjama, Aleksandra je rešila da raskrinka nekadašnju cimerku iz "Parova", te da otkrije šta je ona sve navodno radila u kontroverznoj vili.

- Ona nema pravo nikome da morališe! Ja sam ispala najgora, a ona je orgijala sa petoricom za 500 evra. To svi znaju. Bolje neka ispriča čime se ona bavi. U "Parovima" je rekla da joj je Suki iz Hrvatske bivši dečko. Samo ću sve da podsetim da je on bio u zatvoru zbog organizovanja prostitucije. Znači da je on njen makro, a ona k**va - iznela je niz skandaloznih informacija verenica Davida Dragojevića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandra Subotić

- Mi smo bile jedno vreme drugarice i ne može da me laže. Pričala je kako ne želi da ima seks sa Banetom Čolakom pred kamerama, a u "Parovima" je svašta radila, k**sala se sa kim je stilga. Imala je seks sa Nikolom Lakićem, zatim je oralno zadovoljavala Miloša Aleksandrovića iza čiviluka. Bila je sa još dva muškarca tamo. Sećam se i kad je trljala s**e o staklo dok je igrala. Zbog svega toga je njen bivši muž tražio starateljstvo nad njihovom ćerkom - nije se zaustavljala Subotićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sin

18.01.2019 19:54

Лепо су се издале.

Odgovori 15 0
Vera

19.01.2019 08:38

Мnogo je kume, mnogo je.