(VIDEO) Spremna za MTV: Luna rasturila nastupom na Zadrugoviziji!

Autor:

Zadruga

21.01.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je na prošloj Zadrugoviziji oduševila sve u studiju svojom pozitivnom energijom i harizmom, Luna Đogani je odlučila da iznenadi sve, ali ovoga puta potpuno drugačijim nastupom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna pokidala na "Zadrugoviziji"...

Ona je sa svojim najboljim prijateljem Savom Perovićem pripremala imitaciju uz pesmu Maje Berović i Bube Korelija - Pravo vreme, a niko nije očekivao da će se ovako dobro snaći i u ovoj ulozi.

Đoganijeva se pojavila u izazovnoj kombinaciji na sceni, te je uz dobro uigranu koreografiju zajedno sa Savom zapalila scenu.

Žiri je jedva dočekao da je ugleda u ovom izdanju, a nestrpljivo su čekali na red kako bi dali svoj komentar.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna Đogani...

- Izgledali ste odlično. Luna ti se krećeš na bini odlično. Pevanje je bilo odlično, a i izabrali ste pravi hit - bio je komentar Marka Kona.

- Porodica Đogani je definitivno dobila naslednicu. Odlično si otpevala. Ako nešto treba tu sam - prokomentarisala je Sandra Afrika. 

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Afrika...

- Geni su odradili svoje, bilo bi glupo da se ne snalaziš na sceni. Ne bi bilo loše da se oprobaš na sceni. Imaš nesvakidašnju lepotu i harizmu - prokomentarisala je Milena Ćeranić. 

- Spremna si za MTV. Tačno su izabrali šta će raditi u dva ipo minuta. Odlično Savo, Luna. Držite se - prokomentarisala je Viktorija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mitar

21.01.2019 08:49

Vise poena zaradila dupetom nego glasom.

Odgovori 39 4
Siniš

21.01.2019 09:13

Više vredi njena zadnjica nego grlo i glas.

Odgovori 35 3
Zec

21.01.2019 11:24

@Siniš - Kad joj iz zadnjice dodje u grlo još bolje će pevati.

Odgovori 30 2
Zec

21.01.2019 11:35

Opet plejbek ali loše otvaranje usta. Luna otvara usta a glas se ne čuje. Posle glas se čuje a Luna kasni sa otvaranjem usta. Neuvežban plejbek za podsmeh.

Odgovori 31 3