(VIDEO) Marija Kulić se krstila zbog Miljaninog performansa na Zadrugoviziji!

Autor:

Zadruga

21.01.2019

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenici, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su zajedno sa Marijom Kulić želeli da naprave pravi spektakl na ''Zadrugoviziji 2'', pa su tako došli na ideju da se predstave pesmom Ksenije Pajčin ''Dečko mi je umoran''.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana izdominirala na "Zadrugoviziji"...

Oni su dali sve od sebe da oduševe publiku i žiri, a bilo je evidentno da su i postigli ono što su zamislili. Publika je sve vreme aplaudirala, a dobili su i bezbroj komentara na njihov račun. Miljana se na sceni pojavila polugola, a svojim plesačkim umećem oduševila je sve u studiju. Kulićeva se nije libila, pa je pokazala šta ume, iako joj je na sceni bila prisutna majka.

- Večeras se desilo čudo. Miljana je bukvalno bila u tonalitetu, što je novost. Popravila si svoje pevanje, što je veliki napredak za tebe. Velika pohvala za mamu koja je bila najprirodnija bila - rekao je Marko Kon.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

- Meni si bila super i onako, od tebe se to i očekuje i ovog puta si me oduševila. Marija moram da te pohvalim, mnogo si lepa žena - rekla je Sanda Afrika.

- Miljana ti si toliko zgodna i toliko lepa, svaka ti čast, pritom ti si se relativno skoro porodila. Zola nisi izdominirao, pored ovakve dve dame, nisi mogao da dominiraš - izjavila je Milena Ćeranić.

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana Kulic
Miljana Kulić...

- Marija, majka hrabrost. Ne mora sve da bude smešno i zabavno. Vaš nastup nisam ni gledala, meni je bilo dosadno. Možeš ti i bolje to, seti se svog nastupa sa pesmom Brazil - bila je kratka Viktorija.

- Ja sam uživala večeras, izgledaš savršeno. Jako dobar performans. Vi ste dešavanja iz Zadruge preneli na scenu. Miljana, ja ti želim svu sreću sa Zolom - završila je Katarina Živković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sin

21.01.2019 09:11

Ovo je sprdačina. Ne zna da peva, ne zna da igra, nema osećaj za takt i igranje, a osvojila prvo mesto.

Odgovori 20 0
Zec

21.01.2019 11:33

@Sin - Ali smešna je i interesantna za podsmeh.

Odgovori 17 0