Aleksandra unajmila kriminalce da pretuku Davida!

Autor:

Zadruga

22.01.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Subotić već danima je van sebe nakon što je njen partner David Dragojević pred kamerama ušao u vezu sa cimerkom Anom Korać.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sve će naplatiti Davidu... Aleksandra Subotić

Pored toga što je u početku bila ubeđena da je Dragojević neće izdati i da će joj do izlaska iz Imaginarijuma biti veran, ipak se desilo suprotno, pa je sada rešila da se osveti. Izvor blizak atraktivnoj crnki za Rijaliti otkriva da je Subotićka unajmila kriminalce koje poznaje dugi niz godina da premlate Davida čim bude kročio van imanja u Šimanovcima jer želi da mu vrati za sve što joj je priredio.

Bivša zadrugarka proživljava agoniju od kad je njen dečko pred kamerama uplovio u romansu sa Anom Korać, pa je odlučila da napravi haos

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Veza sa Anom mogla bi Davida skupo da košta...

- Aleksandra Davidu nije zamerala što se zbližio sa Anom u rijalitiju, iako joj nije bilo svejedno, pa je pila lekove za smirenje. Bila je ubeđena da će sve ostati na tome i da će Dragojević Koraćki jasno staviti do znanja da sa njom ne želi da ima ništa više od prijateljstva. Budući da po ceo dan prati rijaliti, doživela je nervni slom kad je videla da David ljubi Anu. Počela je da histeriše i da baca stvari po kući. U momentu kad se sve izdešavalo "Zadrugu" je gledala i Davidova majka Biljana, koja nije znala kako da je uteši - počinje priču izvor blizak Aleksandri i otkriva da je Subotićka rešila da joj David plati za javnu prevaru.

Aleksandra je ugovorila sačekušu za Davida čim napusti "Zadrugu" zbog zakazanog suđenja

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ne zna šta mu sprema... David i Aleksandra

- Od kad je videla da ju je David prevario, Aleksandra je van sebe. Ipak, rešila je da uzme stvar u svoje ruke i hoće da se osveti Dragojeviću. Pozvala je jednog kriminalca kog poznaje dugi niz godina, pa su se našli u jednom kafiću na Novom Beogradu. Tad se sa njim dogovorila da Davidu napravi sačekušu i objasnila drugu da treba da ga prebiju jer joj je David uništio život. Muškarcu sa kojim se našla je objasnila da David često ide na sud zbog toga što nije prijavio neke od svojih radnika, pa misli da je to dobar momenat da ga presretnu i napadnu. Rekla mu je da bi trebalo uskoro nakratko da napusti rijaliti zbog sudskog procesa, pa da bude u pripravnosti. Aleksandra silno želi da David pati, a više od prevare ju je zabolela njegova konstatacija da ga ona guši i da mu je lakše od kad nije u Beloj kući - završava naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lazar

22.01.2019 11:44

Majka nije neutralna. A trebala da bude. Majka na strani Aleksandre, jer joj plaća 1.000 evra mesečno za čuvanje ćerke.

Odgovori 35 2
Miki

22.01.2019 15:38

Za ovakve stvari treba Aleksandru pozvati na informativni razgovor i u slucaju da se Davidu nesto desi, odgovornost ce snositi Aleksandra. Jadno je sto uopste ne razmislja o detetu. Da je pametna, ostala bi u zadruzi i obezbedila bi detetu bolji zivot. Ocito su joj estetske stvari i muskarci bitniji od rodjenog deteta.

Odgovori 21 1
psihijatar

22.01.2019 16:33

Još je brani Biljana, samo napred

Odgovori 19 0
Jeca

05.02.2019 09:10

Bilja mi nije jasna! Ona mora biti neutralna, David nije u braku sa Aleksandrom! Zar joj ne smeta Aleksandrina namera da se tako podlo osveti Adamu? Kakva je to majka? Ljuba realnije gleda na sve i mnogo je inteligentnija od Bilje koja ce svojim ponasanjem odbaciti i ovoga sina. Zaista, dva sina odbaciti zarad licnog zadovoljstva! Majka iz pakla!