(VIDEO) Razočarana: Matora je obožavala a posle ovog ponašanja će joj teško pređi preko svega!

Autor:

Zadruga

22.01.2019

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nije bila zadovoljna nastupom svoje ekipe na Zadrugoviziji, te je o tome želela da porazgovara sa Drvetom mudrosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora...

Matora i Višnja Petrović su se raspravljale oko toga.

- Evo malo sam se raspravljala, ali sad sam dobro. Ja volim da odradim nastupe kako stvarno treba, Poenta priče je što su Sava, Aleksa i Višnja osobe sa kojima bi se ja družila napolju. Ja sam htela da se Višnja pokaže najbolje što može, ali svi smo bili nervozni. Pred sam izlazak, imali smo problem sa bubicom. Mene je počela da hvata panika jer je trebalo da držim Sanju, a nisam mogla jer sam znala da će mi biti pune ruke. Tu je nastao haos...- rekla je Jovana, pa nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Višnja je razočarala...

- Razočarala sam se. Mislila sam da taj kraj treba da se odigra podjednako dobro kao i ples. Ja sam se maksimalno potrudila. Neću se više osvrtati na tu noć, neću da se razočaram previše - govorila je Matora o Višnji, ali i o nastupu koji je bio sporan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Meri

22.01.2019 19:18

Matora se bezrazložno i bespotrebno ceo dan svadjala sa Višnjom. Umislila da će je Višnja obučiti da bude profi glumica.

Odgovori 15 0
Maja

22.01.2019 19:53

Matora nije u pravu. Dosadila sa svadjama.

Odgovori 17 0
Branka

23.01.2019 07:05

Matora u zategnutim odnosima sa Sanjom i niko joj ne valja. Neraspolozena i svadjalacki spremna.