(VIDEO) Luna najavila se*s sa Markom: Evo kada će se taj čin dogoditi!

Autor:

Zadruga

24.01.2019

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blogerka Luna Đogani danas je razgovarala sa Drvetom mudrosti o svom turbulentnom odnosu sa dečkom Markom Miljkovićem!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Raspoložena sam, danas sam domaćica. Sredila sam kuću, skuvala sam kafu svom dečku. Naučila sam zbog njega da kuvam tursku kafu - pohvalila se Luna, a zatim je otvorila dušu o odnosu sa Markom.

- Svađamo se malo, to je normalno u vezi. Rekao mi je da sam preterala. Razmislila sam o svemu i odlučili smo da prestanemo da se svađamo. Kada smo sami sve je savršeno, svađe nastaju za crnim stolom. Potrudiću se da ga prihvatim onakvog kakav je. Shvatila sam da on utiče dobro na mene, pokušava da me napravi zrelijom i da pazim šta pričam. Meni je nekad jezik brži od pameti - priznala je ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je zamolila Drvo da joj pomogne da priredi iznenađenje njenom drugu Savi Peroviću, a zauzvrat je morala da oda jednu tajnu. 

- Čuli ste da Marko i ja još ovde nemamo odnose, ali već danima pokušavamo da se sakrijemo negde. Mislim da će večeras da se desi. Trebalo je juče, ali smo se posvađali. Mislim da ću večeras da ga odvučem negde - priznala je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lazo

24.01.2019 17:01

Dobro je. Luna se setila da je Marko mudar i da sve priča iz iskustva. A da je ona još uvek neiskusna kada su u pitanju odnosi medju ljudima i medju ljubavnicima.

Odgovori 20 1
Mitar

25.01.2019 08:47

@Lazo - Luna je opterećena seksom. Po svaku cenu da ga ima.

Lazo

24.01.2019 17:20

Luna najavila i unapred se raduje.

Odgovori 22 0