Prsten će da zadrži: Miljana raskinula veridbu sa Zolom!

Autor:

Zadruga

27.01.2019

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić sinoć je pred širokim auditorijumom i u emisiji "Pitanja novinara" izjavila da raskida veridbu sa Lazarom Čolićem Zolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raskinula veridbu...Miljana Kulić

Iako su se verili tek pre nekoliko dana, imali žestok se*s pred kamerama, borili se s mišljenjem njene majke Marije da im veza neće opstati, Miljana je odlučila da na sve stavi tačku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Do detalja obrazložila raskid...Miljana

- Ne znam da li si ispratio šta se noćas desilo. Ja više nisam srećna i nisam u vezi. Dojadilo mi je da budem muško u vezi. Dosadilo mi je da ja sve radim, nemam oslonac, a konstantno dobijam napade i kritike. Sada vidim da mi takav muškarac nije potreban. Volela bih da uvedu nekog drugog ko je po mojoj meri. Kajem se zbog svega. On meni ljubav nije nikada pokazao osim te veridbe, prsten ću zadržati jer ga je produkcija kupila - istakla je Kulićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Tužan... Lazar Čolić Zola

- Kajem se zbog svega, kajem se zbog veridbe, kajem se zbog seksualnih odnosa koje sam imala s njim -nastavljala je rijaliti mama. 

Nakon Miljaninog opsežnog izlaganja, Zola nije mnogo komentarisao već je istakao da se ovo često dešava:

- Nemam šta da prokomentarišem, ovo se stalno dešava. Ja ne želim da je lažem i da joj kažem da je u pravu kada mislim da je pogrešila. To je jedna star koju sam je zamolio, a ona me nije ispoštovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saška

27.01.2019 09:29

Znalo se da Miljana neće dugo nikoga da trpi.

Odgovori 15 0
Saška

27.01.2019 09:39

Vrati prsten, vrati, vrati. Lopove.

Odgovori 18 1
Šumadinac

27.01.2019 13:29

"... prsten ću zadržati jer ga je produkcija kupila". Koji debil. Pa, produkcija ga je kupila za njeno i ZOLINO venčanje, a ne za neko drugo, pobogu. Logično bi bilo da kaže da će vratiti prsten, jer ga je dobila za svoje i Zolino venčanje.

Odgovori 15 1