(VIDEO) Horor: Miljana usled nervnog sloma klela dete, pa razvalila vrata od sobe! DISKVALIFIKACIJA?

Autor:

Zadruga

28.01.2019

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noćas se u "Zadruzi" dogodio žestok sukob Miljane i Marije Kulić i Mikija Đuričića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Sve počelo sa Miljaninim provokacijama i napadom na Mikija koga je tom prilikom gađala šoljom. Đuručić je uzvratio Nišlijki, ali pošto mu se na putu do Miljane isprečila Marija, on ju je polio vrelim čajem.

Nakon toga je usledo Miljanin nervni slom. Lomila je i lupala sve po "Zadruzi", kamere i sve što joj se našlo na putu, zahtevaala momentalnu diskvalifikaciju i izbacivanje Đuričića, koji je za to vreme vikao da mu je dosta Kulićki koje terorišu sve učesnike u "Zadruzi" i traže da sve bude po njihovom.

Miljana je za to vreme histerisala sve jače i jače, vičući da će polomiti sve u Zadruzi. Lupala je i lomila kamere i nameštaj po "Zadruzi". Zatim je uletela u sobu u kojoj spava njen sin Željko i nastavila da viče na Mariju da odmah napuste rijaliti.

RepublikaFoto: Republika
Miljana sa sinom Željkom...

Tu nije bio kraj njenom ludilu, svojim ponašanjem je uznemirila bebu koja je plakala u vreme kada bi trebala da spava. Ona se tu nije zaustavila pa je počela da kune od nemoći.

- Željko da mi umre, izlazimo odavde, da mi umre Željko - vikala je u agoniji, a potom je udarajući vratima od Željkove sobe, vrata i odvalila. Dadilja je uznemireno pokušavala da je smiri i objasni joj da dete mora da spava, ali ona nije slušala.

Njih dve su na kraju zajedno otišle kod lekara i od tada im se gubi trag. U spavaonici ih nema, a da li će se vratiti u "Zadrugu", saznaćemo uskoro.

Učestvovanje u rijaliti programu je izbor odrasle osobe koja tamo ulazi svesno i radi svojih interesa. Ipak, fanovi na društvenim mrežama raspravljaju da li je bebi mesto tamo? Da li bi nadležne službe trebale da reaguju zbog ovakvog ponašanja jedne majke? Da li joj je mesto u rijalitiju ili bi trebala da bude diskvalifikovana nakon ovoga? Podsećamo da diskvalifikacija nosi i novčanu kaznu.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao sukob zbog kog je nastao haos:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
AHA

28.01.2019 12:21

Nemojte ih vraćati bez odobrenja lekara.

Odgovori 24 0
psihijatar

28.01.2019 14:19

Pa zar svi ne govore kako su svi takmičari ''prošli'' sve lekarske preglede?? Koje lisu to prelede prošli???? 10 njih unutra su psihijatrijski slučajevi, a 5 je lečeno!!!!!!!!!!!!

Odgovori 12 0
Žile

28.01.2019 15:04

Dete ne treba vratiti bez dozvole Centra za socijalni rad Niš. Dete ne iznose na čist vazduh.

Odgovori 13 0
Marina

28.01.2019 20:10

Hoce li se oglasiti Centar za socijalni rad???Ima li ko da zastiti ono dete od lude majke i babe???