Marija Kulić pokazala opekotine: Sledi tužba za Mikija!

Autor:

Zadruga

31.01.2019

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Zadruzi" je sinoć porkenuta priča o sukobu Mikija Đuričića i Marije i Miljane Kulić, tokom kojeg je Miki Mariju polio vrućim čajem.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija Kulić...

Marija i Miljana raspravljale su sa Zoricom Marković o tome da li je ona rekla za Miljanu da je bolesna ili nije, i pevačica se pravdala da je rekla da su njihove priče i rasprave bolesne.

Nakon što su iscrpile ovu temu, Marija je ustala i otkopčala duksericu i pokazala mesto na vratu gde je Miki prosuo vruć čaj.

- Po pravilima produkcije, polivanje je dozvoljeno, i nije ni navedeno da li postoji razlika između polivanja vrućom ili hladnom vodom. Ali, na meni je da za moja telesna oštećenja i telesne opekotine i vakcine i antibiotike, da tužim i da isteram to kako umem i znam. Od produkcije nisam ni tražila da bilo ko bude kažnjen, a sud će to da završi kako treba! - rekla je Marija.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić...

Miki je rekao da ne želi da se žali na bilo šta i da je spreman da odgovara za svoje postupke, kao što bi i svi drugi u "Zadruzi" trebalo da odgovaraju za ono što su radili. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žile

31.01.2019 16:34

A šta ako su one dodale još vrućeg čaja u Produkciji da bi opekotine bile veće? Ostale su u Produkciji celu noć i deo sledećeg dana.

Gaga

31.01.2019 17:25

Otišle na sredjivanje opekotina za tužbu.