(VIDEO) Drugarice od Ša napale Draganu: Ona prebledela!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.01.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući je u toku suđenje povodom tužbe koju je Dragana Mitar podnela protiv Ljube Pantović, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Modelsica tereti zadrugarke za to da su svu krivicu svalile na nju zbog njenog intrigantnog osnosa sa Nenadom Aleksićem Ša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

Sudija Luna Đogani je na samom početku suđenja dala uvodnu reč Dragani, a zatim i optuženim ukućankama.

- Ja sam odlučila da ih tužim jer su dotične gospođice skočile na mene. To je razumljivo jer su one njegove prijateljice. Međutim, ja nisam imala priliku da iznesem svoju stranu priče i da objasnim naša piskaranja i ostalo. Znam da me one ne gotive, ali se one bave mojim životom, ja se njihovim ne bavim - obrazložila je Dragana.

- Ja nikoga nisam napala. Ja sam ustala sa punim pravom, jer sam Nenadova drugarica, mislila sam da on šteti svom braku. Smatrala sam da Dragani treba priča, jer je sve oko nje već ispričano. Ona ide okolo i priča sve zadrugarima, a za crnim stolom ćuti i smeška se - rekla je Sanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković

- Tu se ništa nije desilo, ali je postavka situacije jako ružna. Ona ne može da ima problem, a on može da ga ima. Nju muž podržava o svemu, dok je njegova žena dolazila ovde. Ša je moj drug i njemu sam rekla šta sam imala - rekla je Ljuba.

Ljubino izlaganje je prekinula Zerina Hećo koja ju je optužila da je ljubomorna na Draganu, ali je Luna brzo zavela red u sudnici, pa je i Matora dobila reč.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ljuba Pantović

- Mislim da je Dragana i te kako kriva. I da je istina ono što si rekla, to se ne radi i ne govori se javno. To što je iskrena i ima takav brak je ne opravdava. Mogla je da mu napravi problem. Ja to ne bih uradila, ona nije ispala bolji čovek, već još gora. Ti živiš u liberalnom braku, ali on ne živi. Zato ne treba da kažeš takve stvari i napraviš mu neprijatnost. O toj ženi nemam lepo mišljenje. Navela ga je na tanak led, sve je ovo njena igra - poručila je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Tanja

31.01.2019 20:02

Dragana ga nije na silu uvukla u švalerisanje.

Odgovori 12 0
Milos

31.01.2019 20:10

Марко је силежија, уображенко и битанга! Луна нема више шта да тражи са њим. Он не заслужује овако искрену и емотивну девојку јер нема осећаја за љубав!Треба му нека као ова Митар која иде од једног до другог и преврћу је како ко стигне!

Odgovori 1 11
Pjer

01.02.2019 08:14

@Milos - Obe su promiskuitetne i nezasite. I Dragana i Luna.

Jeca

01.02.2019 08:21

@Milos - Dragana je dominantna. Domino dama jaše i lomi sve pod sobom.