(VIDEO) Dragana priznala da je zaljubljena u Ša!

Autor:

Zadruga

31.01.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je omogućio suđenje u kojem je Dragana Mitar tužila Ljubu Pantvić, Sanju Stnković i Jovanu Tomić Matoru za to da pričaju da je samo ona odgovorna za situaciju sa reperom Nenadom Aleksićem Ša!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Nakon što je sudija Luna Đogani dala uvodnu reč Dragani, Ljubi, Sanji i Matoroj, reč su dobili zadrugari koji su bili u ulozi porote. Lepi Mića je, kao i do sada, našao način da odbrani Draganu iako je većina ukućana bila protiv nje.

- Ne znam o čemu se priča, kakva tajna piskaranja. Sve se vidi i zna. Dvadeset dana pišu po jastuku. Nemojte vi da brinete o Ša, nije on dete. Nije odustao od nje i kada ste ga ovde danima upozoravale, poslušao je tek kada mu je žena rekla. Ljuba je zaljubljena u Ša, zato lupeta gluposti - rekao je Mića, a Ljuba je skočila da se odbrani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dragana Mitar

- Ja sam i te kako zaljubljena u nekoga ko nije ovde. Tebi smeta to što je ugašena priča na njihovu inicijativu. Brani Draganu koliko hoćeš, ja je u ovoj situaciji neću podržati - odbrusila mu je ona.

Jelena Krunić je iznela mišljenje da je Dragana kontradiktorna i da se pogubila u svojim lažima, pa ju je upitala da javno otkrije šta su ona i Ša pisali jedno drugom na stolu, ali je ona to odbila.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

Nakon što se većina ukućana složila da je Dragana kriva za sve, Mića ju je upitao da javno prizna da li joj se sviđa Ša.

- Da, zaljubljena sam u njega - rekla je ona ironično.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tanja

31.01.2019 19:59

Do sada se smejala i zezala ga. Sada kao zaljubljena.

Odgovori 11 0
David

01.02.2019 07:22

Dragana se ne boji i da joj udje muž. Ušao, ne ušao, ona hladna kao zima.

David

01.02.2019 07:29

Dragani niko ne veruje da je zaljubljena. Svi znaju da je proračunata ali i da se pravi naivna i "nevina".