(VIDEO) Zerina ovo neće izdržati: Tresla se i gušila u suzama, zadao joj najniži udarac!

Autor:

Zadruga

01.02.2019

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom gledanja snimaka sinoć u rijalitiju "Zadruga" Bane je odlučio da iznese najsitnije detalje Zerininog abortusa. Svi takmičari su zanemeli a ona je bila vidno potresena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina grca u suzama...

Zerina se tresla dok je Bane sve olako pričao. Pojedini zadrugari su čak izneli i nekoliko teorija koje dokazuju da Čolak izmišlja, a za to vreme Zerina je otišla u toalet. Neko vreme se gledala u ogledalo, a onda je odjednom počela da plače jer nije mogla da veruje da je Bane spreman toliko predaleko da ide.

Ubrzo njena prijateljica Jelena Krunić je ušla u toalet i rečima pokušavala da je smiri. Govorila joj je da je ovo samo još jedan od razloga zbog kojih treba da se odvoji i nema nikakav kontakt sa Banetom.

- Ja sad stvarno ne mogu više ovo - govorila je Zerina u suzama Jeleni.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bibi

01.02.2019 09:33

Neka je salju kuci. Muka nam je vise od nje.

Odgovori 28 0
petar

01.02.2019 10:41

Bane priča istinu. Da je laž Zerina bi mirno kazala da on laže.

Odgovori 20 1
Biljaa

01.02.2019 13:06

Abortus je legalan i iskljucivo pravo zene!Jedan od razloga za namerni pobacaj je i da se sacuva zenino mentalno i fizicko zdravlje.Klinike su u obavezi da cuvaju privatnost i ne smeju da dele podatke iz zdravstvenog kartona pacijentkinje,cak ni sudu. Tako to sto Bane prica je totalna laz i pokazuje koji je on monstrum i psihopata i mogao bi da zavrsi na sudu bilo da ga tuzi Zerina ili Klinika iz Uzica. Sve da je to i istina,Zerina je uradila pravu stvar,sacuvaj boze da je rodila sa tim psihopatom,napominjem AKO JE ISTINA sto sumnjam!!!

Odgovori 0 17
Biljaa

01.02.2019 17:48

Ja u svom postu ne branim Zerinu,ja branim ZENU,branim pravo da ima licni izbor,da li ce roditi i sa kim.