Aleksandra uzela stvar u svoje ruke: Novom fotografijom otkrila istinu o odnosu sa Davidovom majkom!

Autor: blic.rs, Republika

Zadruga

01.02.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se šuškalo da se Aleksandra Subotić odselila iz Veternika gde živi kod Davidove majke Biljane, ona je to novom fotografijom demantovala.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić...

Aleksandra je podelila sliku iz kola sa Biljanom Dragojević, majkom svog bivšeg dečka Davida, koji se sada u rijalitiju zabavlja sa Anom Korać. One se obe osmehuju, a Aleksandra je time potvrdila da je i dalje nerazdvojna sa nesuđenom svekrvom, koja je juče i sama otkrila da Aleksandra i njena ćerka Magdalena i dalje žive kod nje.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
U super odnosima sa Biljanom...

- Ne gledam više "Zadrugu". Ne želim ga gledam. Skoro pa da je zabranjeno u kući da se gleda. Sandra je sa nama u kući. Nije joj svejedno što se tamo dešava sa Davidom i Anom - rekla je jednom prilikom Biljana Dragojević i dodala:

- Nije se pomirila sa tom činjenicom i nikada neće. Nije joj svejedno. Ona je ovde sa Magdalenom. Normalno funkcionišemo. Ne želim da pričam o odnosu dok David ne izađe iz kuće - istakla je Biljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žile

02.02.2019 12:09

Od Aleksandre očekujemo samo laži. I laži stižu.