Luna će ostaviti Marka: Dragana otkrila koliko je bila prisna s Miljkovićem!

Autor:

Zadruga

08.02.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je u emisiji "Maggazin In" Marko Miljković pričao o fizičkim atributima Dragane Mitar, Luna se nije mnogo potresla, ali nakon ovih reči učesnice "Zadruge 2" možda i hoće.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ogovarali Lunu i Marka...

Naime, Dragana je otkrila da je nešto postojalo između Marka i nje, pre nego što je Miljković započeo vezu s Lunom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Šta će Luna reći za ovo...?

- Mi smo se družili dva meseca, kad je bio onaj klip ljubavni ja sam se ugasila. Kad je ušao Pavle, on je rekao da je znao da će on da uđe. Nismo nastavili, samo na 'ćao, ćao'. Posle si ušao ti i nije bilo potrebe da se družimo. Razumem ga, ceo život je po rijalitijima. Mora da se dočepa nekog mesta. One izjave u ''Magazin In'', ja bih ga ostavila odmah. Njih dvoje neće opstati posle rijalitija - opisala je Dragana svoj odnos s Markom reperu Nenadu Aleksiću Ša.

Ša je na to imao komentar o Marku kog navodno nije dirao samo zbog Lune:

- Lunu gotivim, ali molim Boga da me ne čačka. Uradiću nešto, verbalno ću da ga uništim. Ja sam im lepo rekao da ne igraju rijaliti sa mnom. Večeras ovo, nepoštovanje. Sram te bilo bre! Što nije priznao da ga nerviram otkad je počela priča sa Draganom. Devojka te odjebala. Još mi ženu spominje. Luna me sprečava, ruke su mi vezane zbog nje - dodao je reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

08.02.2019 11:54

Skoro svi se uzdržavaju ili plaše Lune. Ko to moćan štiti Lunu? Onda ova igra nema smisla.

Odgovori 21 12
Aco

10.02.2019 10:52

Dragani Marko bio dobar. Kada je sa Lunom, sada joj nije dobar. Svašta Dragana izjavljuje i pljuje po svojim ljubabnicima.