(VIDEO) Rat se nastavlja: Miljana udarila Luni na bolnu tačku, blogerka van sebe!

Autor:

Zadruga

10.02.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između Miljane Kulić i Lune Đogani ne jenjava, pa je Miljana pomenula i blogerkinu bolnu tačku - roditelje i bivšeg dečka Slobu Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Kontroverzna Nišlijka izgleda da ne može da podnese vezu blogerke i svog nekadašnjeg prijatelja Marka Miljkovića, a ni Lunine reči. Miljana se naljutila kada je čula da ju je Luna uvrstila među "kokoške".

- Ti za ljubav moraš da moliš. Mene tvoja veza ne zanima. Da li si svesna da se tvom momku Dragana Mitar sviđa? Tebe Dragana boli. Ti si za mene u ovom rijalitiju jadna i bedna. Ti si jadnica koja je molila da ovde uđe pravi muškarac. Ovom momku (Marko Miljković, prim. aut.) do tebe nije stalo. On gleda samo svoj plasman i on je kao i ti jadan i bedan. Kokoško, sedi i ćuti! Tebe niko ne voli, ti si najviše ponižena i drago mi je zbog toga. Drago mi je da Kija i Sloba budu srećni, a ti si nebitna. I svojim roditeljima si nebitna - bila je oštra Kulićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

- Šta udaraš na roditelje, smradu jedan, g*vno jedno! Ti si jedna smećarka koja ume samo da pominje roditelje. Smrduljo jedna! vikala je Luna vidno uznemirena.

Podsetimo, čarke između ove dve zadrugarke počele su pre neki dan, kada se u sukob između Lune i Dragane Mitar umešala Miljana, koja je tada istakla da Marko ima veće simpatije prema bivšoj modelsici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Acko

10.02.2019 11:04

Milana misli da joj je Luna glavni konkurent i zato je napada. Ali tim stalnim napadima Lunu stavlja u ulogu žrtve i time Luna stiče veći broj glasova.

Odgovori 11 4
Đurđe

10.02.2019 13:27

Miljana želi da uništi konkurenciju.

Odgovori 10 2