(VIDEO) Pukla ljubav: Evo ko je napustio Zadrugu!

Autor:

Zadruga

11.02.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti "Zadruga" sinoć je napustio jedan takmičar, a tokom odluke bilo je uzbudljivije nego ikad.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Marko Marković...

Naime, ukućani su odlučili da u zatvor pošalju Nenada Aleksića Ša, a poštede Draganu Mitar. Publika je takođe imala priliku da da svoj sud, a najmanju podršku dala je Marku Markoviću.

Njih dvojica su proveli ceo dan u zatvoru, a kada ih je posetio voditelj Ognjen Amidžić, to je bio znak da je došao trenutak izbacivanja. Voditelj je zadrugarima nominovanim za izbacivanje objasnio pravila igre, a zadatak je bio da oni bosim nogama uhvate što više loptica i prebace ih u posudu pored.

Nakon borbe, pobedu u ovom duelu odneo je Marko Marković i njemu su bili duplirani glasovi. Ognjen je saopštio potom da je 59% glasova odneo Nenad Aleksić Ša, dok je Marko Marković imao 41% i time izgubio ulogu stanara Bele kuće.

Marko je morao da se pozdravi sa ukućanima i napusti velelepno imanje u Šimanovcima. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saša

11.02.2019 11:06

Jadna Mina. Šta će ona sada? Da li će da preskače zidine?