Eksplodirala bomba u "Zadruzi 2": Lepi Mića potvrdio da je Kija imala se*s s Filipom!

Autor:

Zadruga

11.02.2019

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinu dana posle spekulacija da su Kristina Kija Kockar i Filip Đukić u kupatilu hotela "Zadruga" imali se*sualni odnos, njen drug Lepi Mića je to potvrdio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mića sve potvrdio...

Sve je počelo kao miran razgovor između Stanije Dobrojević, Dragane Mitar i Lepog Miće koji je pravdao udatu zadrugarku koja flertuje u rijaitiju sa muškarcima. I kako je Stanija prozivala njegovu štićenicu Draganu, Mića je u celu priču upleo i Kristinu Kiju Kockar. Mića je u jednom trenutku planuo i potvrdio da su Kija i Filip imali se*s u prethodnoj sezoni "Zadruge 2", gde je ona ušla kao ucveljena i prevarena žena Slobodana Radanovića. 

Naime, tema je bila Draganino ponašanje i to što se isti dan poljubila sa suprugom, a uveče legla sa Pavlom. Ovo se Staniji nije dopalo pa je Draganu posavetovala da joj to uopšte nije trebalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dugo je Kija poricala da je bilo seksa...

Lepi Mića je pokušao da odbrani Draganu, a Stanija mu je odbrusila:

- Glupo mi je to da u jednom trenutku braniš njene afere, a prošle godine si branio instituciju braka - rekla je Stanija, a on joj je odgovorio i iznenadio naciju:

- Samo da ti kažem ovo. Kija je bila tu, je*ala se sa Filipom. Broj jedan. Ušla je sa dečkom. Kija je radila šta je htela. Spavala je s Filipom, nije spavala sa mnom! Kija se je*ala tu i šta ćemo sada? - rekao je on.

Šokantna je činjenica da je Mića koji je svim srcem branio Kiju, uopšte na ovaj način pričao o Kiji, pa izneo tvrdnje povodom onoga o čemu se itekako polemisalo tokom prošle sezone "Zadruge". Kristina, međutim, ovo nikada nije potvrdila. Naprotiv, ona je demantovala da je imala nešto više sa Filipom Đukićem, iako su bili bliski pred svima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Ja

11.02.2019 21:10

Lepi Mico menja misljenje prema potrebi. Da bi opravdao zasto podrzava svalerku Draganu.

Odgovori 51 9
Boris

12.02.2019 11:33

@Ja - Godinu dana tvrdio nešto a sada kaže da je lagao. Onda i sada laže. Lepi laže stalno samo da napravi neslogu u Zadruzi i da opravda sebe da je u pravu. Gazi preko živih i preko mrtvih. Za to je i plaćen u Zadruzi. Da laže i obmanjuje.

Odgovori 27 3
Goran

12.02.2019 18:36

@Ja - Ja tvrdim da su u kupatilu bili Filip I Lepi Mićko, da su se zadržali tamo 33 minuta. Zna se šta su tamo radili. Nisam video ali je tačno.

Odgovori 23 1
Lidija

11.02.2019 21:34

Nije istina.Ja verujem Kiji.Samo se gleda nacin da se ova zenica spusti jer su svi ljubomorni na nju i njen uspeh

Odgovori 47 15