David i Aleksandra opelješili fanove: Dobili 20.000 evra da sagrade kuću, oni sve spiskali?!

Autor: Mediji,Republika

Zadruga

12.02.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je odjeknula vest o tome da su Aleksandra Subotić i David Dragojević, dok su bili u ljubavi, navodno dobili 20.000 evra od zagriženih fanova.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra i David...

Naime, David Dragojević se ove subote čuo sa očuhom Predragom Opačićem Mungosom, koji mu je tom prilikom rekao:

- Majka ti se ovde igra rijalitija zajedno sa Aleksandrom, samo im kamere fale. Pravi veternički rijaliti! Navigaciju im daju tri babe i četiri žabe. Te babetine finansiraju Biljanu i Aleksandru, među njima je i jedna doktorka, kao i advokatica. A one se onda igraju preko tebe. Tvoja majka voli da bude rijaliti zvezda, kao i njena bivša snajka Aleksandra. Ma fanovi su otrovali Biljanu, napunili su joj glavu glupostima - rekao mu je on između ostalog.

- Slažem se da Aleksandra nema šta da traži u Veterniku ako si ti sa Anom. Radi onako kako se osećaš, pusti ova dva rijaliti igrača. Važno je da ti budeš srećan - zaključio je on.

Mungos nije želeo da otkrije tačno koju sumu su navodno Aleksandra i Biljana uzele od fanova kako bi rastavile Dragojevića i Anu Korać, ali je to učinila prijateljica bivših verenika - Vesna Rivas.

RepublikaFoto: instagram.com/rivasvesna
U svakoj čorbi mirođija...Vesna Rivas

Naime, ona tvrdi da Davida i Aleksandru već dve godine finansiraju obožavaoci, te da su čak nedavno na poklon dobili 20.000 evra.

- Veza Davida i Aleksandre još nije završena, jer su im životi isprepletani na razne načine, pa i finansijski. Fanovi koji su ih zavoleli još dok su bili u "Parovima" slali su im hiljade evra da srede život, sagrade kuću... A oni su sve to potrošili na izlaske, garderobu, putovanja... Nedavno su im poslali 20.000 evra. Među ostrašćenim fanovima ima i onih koje zanima šta će sad biti sa tim parama, ko će ih od njih dvoje uzeti. Oni sad vrše pritisak na Aleksandru i Biljanu. Zato njih dve uporno pljuju Anu Korać i trude se da se David vrati Subotićevoj - iznela je šokantne tvrdnje nekadašnja zvezda "Parova".

Aleksandra se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama.

- Hvala vam moji dragi fanovi. Ako može ta gospođa što hoće da mi da 20.000 evra da se javi u DM (prim.aut. privatne poruke) - bila je ironična Subotićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

12.02.2019 09:18

Na isti trik sada Aleksandra sakuplja novac da kupi stan za sebe. Pre 15 dana bilo sakupljeno nešto preko 5.000 evra. Tako sam pročitao u štampi.