Konačno se oglasio Vladimir Tomović: Opasno zamerio Staniji!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

12.02.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom prethodne večeri Višnja Petrović je prenela Staniji Dobrojević poruku od njenog dečka Vladimira Tomovića, da joj je zamerio zbog toga što je previše bliska sa muškim delom ukućana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Dobrojević...

Staniju je poruka veoma uznemirila pa je od tada pokazazivala svoju uzrujanost i nervozu zbog reči koje joj je Petrovićeva prenela. Kako je poznato, Dobrojevićeva provodi najveći deo vremena u društvu Baneta Čolaka, a u Beloj kući se spekuliše i da se sviđa Pavlu Jovanoviću. 

- Gledao sam sinoć "Zadrugu". Čuo sam šta je rekla. Naravno da ne mogu biti ljubomoran na momke u "Zadruzi". To su takvi imbecili da mi nijedan od njih ne može parirati ni u čemu. Kakav crni Bane, on njoj tamo kao kerče služi da je hrani i to je to. Kupiću joj zvonce za Dan zaljubljenih da se ne muči da ga zove već samo da pozvoni za obrok i to je to - rekao je Tomović, i dodao za Jovanovića:

RepublikaFoto: www.instagram.com/sandraafrika
Vladimir Tomović...

- Šta da kažem o Pavlu? Taj mučenik je ušao u rijaliti tako što je objavio slike kao ljubavnik Dragane Mitar. Koliki jadnik moraš da budeš da bi to uradio. To nije muškarac on je pekinezer i moralni otpad u rangu Davida Dragojevića - rekao je Vladimir.

Tomović je istakao da ne želi da priča o onome što je poručio Višnji da prenese Staniji, ali je objasnio da ništa ne zamera svojoj devojci i dodao da sa onima koji su pričali loše o njoj ne bi komunicirao. 

- Neću ništa reći o tome šta sam preko Višnje poručio. Nisam joj zamerio ništa. Ja da sam u rijalitiju nikada ne bih reč progovorio sa ljudima koji su nju vređali...Ona razgovara sa Davidom, to vam je onaj petao kikirez što je sinoć plakao i Tomom... ako ne znate to je ona pudlica koja kada popije se istripuje na kriminal. Mukice. Meni je njih žao. Sem Miće i Mikija, u "Zadruzi" su muškarci mlakonje da nema dalje - rekao je Vladimir 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Siniša

13.02.2019 01:50

Ko laže? Tomovic ili Višnja?