Karađorđe na Aninoj i Davidovoj strani, obratio se Aleksandri: Ja dozivam svoju ćerku da dođe k sebi!

Autor:

Zadruga

12.02.2019

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić odbijala je da se iseli iz kuće Davidove majke Biljane Dragojević što je sve ostavilo bez teksta. Međutim, iako se prema poslednjim informacijama Aleksandra iselila iz Davidobe kuće, njen otac Karađorđe Subotić poslao je i njoj, ali i Biljani poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Apelovao na ćerku... Karađorđe

Iako je David danima poručivao Aleksandri da se iseli objašnjavajući da je Anina i njegova veza ozbiljna, a slao je poruke i majci Biljani, njih dve nisu želele da ga poslušaju. Međutim, izgleda da se Subotićeva ipak odlučila da napusti Biljaninu kuću sa ćerkom Magdalenom, a sada joj se javno obratio i otac Karađorđe:

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Teraju po svome... Aleksandra i Biljana

- Ja kao otac Aleksandre Subotić moram da branim ovaj par! Sve ono što moja ćerka nije imala sa njim, imaju sad njih dvoje. Ja dozivam moju ćerku da dođe k sebi, jer ovo nije nešto što ona treba da brani. Ljubav se ne lepi super lepkom, ona ima svoju kuću i treba da bude tamo. Pozdravljam ovom priliku Biljanu, ovde nema ništa za sprdnju, hvala ti za sve, što si mi čuvala unuku Magdalenu, pa te molim da ih lepo da ih ispratiš za Beograd, gde im je mesto. Lepe stvari ne mogu da se izbrišu, ali ovde su evidentne stvari. Ljubavi ili ima ili nema, ljubav je emocija i spektar najlepših boja. Ako si nekog voleo, volećeš ga iskreno zauvek. Molim vas da ne smetate ovoj vezi - izjavio je Karađorđe.

Lepi Mića ustao je i pozdravio Karađorđa gromoglasnim aplauzom. Ostali cimeri brzo su mu se pridružili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boris

12.02.2019 19:17

Bravo Karađorđe!

Odgovori 23 1
SvetlanaP

13.02.2019 22:37

Daleko bilo ovakve roditelje kakve ima Aleksandra. Strasno, ne zna se ko je gori i ne zna se koga manje briga za cerke!

Odgovori 1 11
Ujka Vanja

25.02.2019 14:15

Za sta bravi? ? Sto sve sto radi, radi protiv svog deteta! Da li bi ti voleo da imas roditelje kao sto su Karadjordje i Ljuba. Nije ni cudo sto je Aleksandra takva. A ti bolje razmisli malo pre neko sto napises komentar.