Miljana uz suze i bol napisala Zoli oproštajno pismo!

Autor:

Zadruga

13.02.2019

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku dana došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je u okviru najgledanijeg rijalitija, "Zadruge 2" imao priliku da proslavi svoj rođendan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

Budući da su na slavlje stigli i učesnici koji su se žestoko zamerili njegovoj verenici, ona je zbog toga odlučila da napravi totalni haos u ,,Dubiozi", jer se osetila poniženom i uvređenom zbog ovakvog Zolinog postpuka.

Ona je razočarana, zajedno sa svojom majkom Marijom Kulić, napustila žurku, a onda je odlučila da mu napiše pismo i na taj način pokaže koliko je povređena zbog načina na koji se prema njoj ophodi Čolić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola...

Ona je napisala reči pesme folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović "Šteta za mene", ali nije mogla da se suzdrži i ne zaplače.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana piše pismo Zoli....

Ona je posle toga otišla do ekonomskog dvorišta, gde se osamila i pokušala da razmisli o svemu što ju je u poslednjih nekoliko dana zadesilo. A kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Žile

13.02.2019 21:29

Ovakvog dobrog kao Zola nikada neće naći.

Odgovori 13 1
Ruska

14.02.2019 00:22

Nije Zola bio u pravu. Slavi rodjendan sa svojom devojkom .. gosti , 80% ne vole tvoju devojku ! Tebe bas briga !!!!! Da si neki pravi momak, otisao bi na dok, seo sa devojkom i muzikom i proslavio rodjendan ... ali si glupson !

Odgovori 0 13
Veki

14.02.2019 09:00

@Ruska - Zola i Miljana išli kod drugih na rođendan i ići će još do kraja rijaliti ja. Miljana pravi veštačke svadbe sa svima. A ide kod njih na rođendane. Nju ne voli niko.

Odgovori 10 0
Vera

14.02.2019 09:08

Pišem ti pismo da zajedno nismo.

Odgovori 10 0