Miljana i Zola doneli odluku vezanu za njihovo dete!

Autor:

Zadruga

15.02.2019

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola pričali su nasamo o deci, budući da je Kulićeva izjavila da je uradila test za trudnoću koji je, kako kaže, pozitivan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Lazar se dotakao svog rođaka, za kog je izneo činjenicu da većinu vremena provodi za kompjuterom, što se Miljani nikako nije dopalo.

Nakon što je Miljana uporedila sebe sa Zolinom majkom, on joj je udario kontru.

- Meni to nije normalno, u redu je da nekog voliš, ali to ne može tako. Sutra će tražiti novac za drogu, pa će mu dati, šta? Deca tako propadaju, izrašće u nekog zakržljalog ili grbavog. Po mom mišljenju je to nenormalno. Može da se treska, ali ako kažem jednom ne, onda stvarno ne može. Videćeš, i moja majka je takva, isto ćemo se svađati, jer ću ja onda vikati na Željka da ne može tako, a ona kao baba će mu sve to kupovati i dozvoljavati. Da li primećuješ da sam ista kao tvoja majka oko nekih stavova? - pitala je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulićeva i Lazar, malo se svađaju, malo se mire...

- Ja mislim da ćeš ti biti baš mlaka. Mislim imaš sličnosti sa mojom majkom, ali nemate isti karatker, ali ovako nekad zaličite jedna na drugu - uzvratio joj je Zola.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kulićeva i Zola...

Miljana i Zola nastavili su da pričaju o vaspitanju dece, pa su se dogovorili da ukoliko dođe do proširenja porodice morati zajedno donositi odluke, kako ne bi dolazilo do problema u porodici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Žile

15.02.2019 19:54

Predaleko su otišli u maštanju. Ne razmišljaju da srede svoj život u rijatiju. Pa posle da razmišljaju i dogovaraju se kako će početi kada izadju.

Mika

15.02.2019 21:29

Miljana laže. Pre 5 dana imala menstruaciju. Može da obmanjuje Zolu.

Mladen

15.02.2019 21:56

Gde su oni otišli u maštanju? Šta ako Željko traži pare pa kupi drogu? Oni ne znaju gde se nalaze i koji je danas dan.

Žika

15.02.2019 22:04

Ovo dvoje nema pojma oživotu.