Razotkriven: Zolin drug konačno otkrio zbog čega je on ušao u "Zadrugu 2"!

Autor: A. Adamović, D. Nikolić

Zadruga

16.02.2019

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Majstorović, dobar prijatelj Lazara Čolića ,u iskrenom intervijuu za portal Republika.rs konačno otkriva šta zaista misli o vezi svog druga Zole sa kontroverznom učesnicom i popularnom rijaliti zvezdom Miljanom Kulić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Boban Majstorović, Zolin prijatelj...

Bez dlake na jeziku, Boban je izneo svoje mišljenje o Zolinoj trenutnoj izabranici Miljani, ali i njenoj majci Mariji Kulić koja od samog početka ne podržava njihovu vezu.

* Kako ti se dopada Zolino učešće u rijalitiju, da li je to Zola koga ti poznaješ ili je u Zadruzi druga osoba?

- Što se Zolinog učešća u rijalitiju tiče, generalno gledano ja nisam zadovoljan. On uopšte nije pokazao sebe onakvim kakvim ga svi znamo. On je zabavan ima super smisao za humor ali to u ovom rijalitiju uopšte nije pokazao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Lazar Čolić Zola...

* Smatraš li da je veza sa Miljanom za tvog druga i kako gledaš na njihov odnos u rijalitiju?

- Svakako da smatram da je Miljana devojka za njega. Prvenstveno zbog nje je i ušao, ali smatram da njih dvoje ne mogu funkcionisati u rijalitiju. Miljana igra prljave igrice u kojima ne bira sredstva kako bi skrenula pažnju na sebe i pritom uopšte ne bira ni reči ni postupke kojima bukvalno ponižava Zolu.

* Da li je Miljana zaista Zolin tip devojke i ne smatraš li da je psihički nestabilna i neuračunljiva ličnost za osnivanje neke čvršće veze?

- Da. Miljana je devojka po Zolinoj meri. Svi smo mi ludaci kada smo zaljubljeni, pa tako i oni uživaju u njihovom ludilu, a ako nas nešto čini srećnima ima li ko pravo da to nazove pogrešnim?!

RepublikaFoto: facebook.com/Miljana Kulic
Miljana Kulić...

* Da li je Zoli Miljana karta za finale?

- Zolu plasman u rijalitiju gotovo da i ne zanima. On je ušao kao potpuni autsajder da upozna ljubav svog života i samim tim je on već pobednik jer je osvojio srce devojke koju voli.

* Kako Zolina porodica reaguje na njegov odnos sa Miljanom i da li podržavaju tu vezu?

- Zola ima potpuno podršku svoje majke.

* Smatraš li da je žena sa detetom prilika za tvog druga? 

- Zar u 21. Veku još uvek postoje ljudi kojima predstavlja problem to što devojka ima dete i da se to smatra nekakvom preprekom? Iskreno, gledajući sa svog aspekta smatram da je to isuviše konzervativno razmišljanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana, srećni i zaljubljeni...

* Kako komentarišeš porodicu Kulić i trenutnu situaciju oko Miljanine trudnoće i to što planiraju zajednički život u Nišu?

- Ne želim komentarisatu porodicu Kulić jer ih ne poznajem lično. Tako da ne mogu da donosim mišljenje na osnovu onog što gledam na malim ekranima.

* Šta misliš o tome što Marija Kulić konstantno nipodaštava Zolu?

- Marija Kulić bez ikakvog razloga pravi raskol među njima. Smatram da je glavni razlog tome što je Marija uplašena da ne izgubi Miljanu, jer je Miljana da tako kažem "rudnik zlata" u porodici Kulić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Siniša i Marija...

* Šta mislis o Miljaninom rijaliti životu, i tome što pije?

Mislim da je vreme da Miljana "okači bubicu o klin" ili da se bar na neko vreme povuče iz rijalitija, jer mislim da će joj se odraziti na psihu sav taj pritisak.

* Misliš li da je Miljana nimfomanka?

- To sto uživa u seksu ne mora nužno značiti da je nimfomanka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana i Zola...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Djuka

17.02.2019 07:45

Zola se ne ponaša kao u spoljašnjem svetu jer ovde GLUMI. Sve glumi i obmanjuje.

Odgovori 23 3
Neša

17.02.2019 10:53

Zašto nije kazao da je ušao da vrati kockarske dugove. A najlakše će vratiti kockarske dugove sa odlično plaćenom Miljanom.

Odgovori 21 1
Mišo

17.02.2019 13:21

Zola je morao da se pretvori u jednostavnog, dobrog i naivnog mladića kojim je moguće lako upravljati. Tako je osvojio Miljanu. Bio je suprotnost Ivanu Marinkoviću.

Odgovori 10 1