Zadrugari predosetili Šabanovu smrt? Zbog ovog detalja ćete se naježiti!

Autor:

Zadruga

17.02.2019

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Zadruzi je sve takmičare obradovalo lepo i sunčano vreme, a mnogi su bili raspoloženi da se bave raznoraznim aktivnostima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković...

Maneken Tomislav Panić i Zorica Marković vodili su neobavezan razgovor dok su ispijali popodnevnu kafu, a onda su se dotakli teme o saobraćajnim nesrećama. Pevačica se tom prilikom pohvalila da tokom svoje karijere nije doživljavala takve slučajeve, ali je priznala i da je bila obazriva po pitanju toga.

Jako se bojim nekih stvari, kad mi se spava, ja lepo stanem i odspavam 15 minuta, pola sata, nije ni bitno. Nikad mi se nije desilo da ogrebem nečiji auto, niti je neko udario mene. To je velika sreća i kad sam nastupala po hladnoći, minusu, uvek smo pazili - rekla je Zorica.

Toma je pre samog ulaska u Zadrugu imao saobraćajni udes, jer je vozio umoran.

- Ja sam imao udes pre nego što sam ušao u Zadrugu, zaspao sam za volanom umoran, nisam bio pijan - rekao je Toma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tomislav Panić...

Podsetimo se da je u toku dana poginuo kralj narodne muzike Šaban Šaulić i to u saobraćajnoj nesreći po povratku sa nastupa iz Nemačke. Vozač koji je navodno bio pijan i umoran za volanom zakucao se u automobil u kojem se nalazio ovaj poznati pevač.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading