Gase cigarete po zidovima, pišu po nameštaju: Učesnici "Zadruge 2" kažnjeni zbog vandalizma!

Autor:

Zadruga

19.02.2019

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su u toku današnjeg dana dobili pismo od Velikog šefa, a ponadali su se da ih on obaveštava o nečemu lepom. Međutim, kada je ovonedeljni vođa Luna Đogani otvorila pismo, imala je i šta da vidi:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna pročitala pismo Velikog šefa...

- Zadrugari, nakon detaljnih pregleda jedino što možemo da kažemo je da je sramotno kako živite. Pre svega hoćemo da kažemo da je strogo zabranjen ulazak u Rajski vrt osim ako niste pozvani. Od paba ste napravili skladište, đubre na sve strane, nameštaj ste raspodelili onako kako vam odgovara. Da li ste ikada otišli kod nekoga u goste i pisali po zidovima i nameštaju? Gašenje cigareta po dvorištu pokazuju nevaspitanje. S obzirom na to da je nas sramota što to gledamo, svaki zadrugar će biti kažnjen ukoliko ugasi cigaretu na zidu. Nikome nije palo na pamet kako izgleda ekonomosko dvorište, neko nikada nije ni otišao tamo. Pobacane su stvari, sve je neuredno, toliko da nikad nismo videli ovakvu aljkavost - piše u pismu Velikog šefa koji je potom odlučiod a kazni učesnike reijalitija:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kažnjeni zbog vandalizma i aljkavosti...

- Bićete kažnjeni smanjenjem budžeta od 1000 dinara. Svaki prekršaj će biti kažnjen. I za kraj, ne možemo da verujemo da Zola ne zna da je Gordana mentor u Zadruzi. Nikad ne bismo odreagovali ovako da on nije neko ko se nikad ne suprotstavlja zadrugarima za stolom, a onda vređa Gocu i sve ono što joj je izgovorio bilo je zaista nepristojno. Ukoliko hitno ne rešite sve, dani u Zadruzi će vam biti teški - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

19.02.2019 20:42

Treba ih kaznjavati pojedinačno a ne kolektivno.

Odgovori 14 0