Psihijatar apelovao: Miljana može da ubije, ne uzimajte olako njenu dijagnozu!

Autor: Svet.rs

Zadruga

24.02.2019

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić veoma često ima ispade koji su prouzrokovani njenim nervnim rastrojstvom, a pre nekoliko večeri je čak uzela i nož. Zbog svega ovoga oglasio se psihijatar prof.dr. Jovan Marić koji je upozorio na to da bi Kulićeva mogla nekoga da povredi, pa čak i ubije.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njena dijagnoza nije šala... Miljana Kulić

- Ovo što se desilo pre neku noć više nikada ne bi smelo da se dogodi. Miljana nije smela da uzima nož u ruke u trenucima rastrojstva. Ona je sposobna da povredi sebe, a i druge, u najgorem slučaju čak i da ubije. Nemojte olako shvatiti Miljaninu dijagnozu, to nikako nije za šalu, to je veoma ozbiljan problem. Pa svaki dan čitate da je neko nekog ubio, i to iznenada - rekao je on i dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/ Jutarnji Program TV HAPPY
Upozorava... Prof. dr. Jovan Marić

- Kada bilo kakav vid agresije počini osoba koja ima mentalne probleme, u ovom slučaju Miljana, ne možemo a da se ne zapitamo da li je to na bilo koji način moglo da se spreči. Psihološki poremećaji, kao i svaki drugi zdravstveni problem, mogu se lečiti", izjavio je psihijatar i naglasio da nikada nije kasno da se počne sa pravom terapijom, kao i da Miljana što pre mora da izađe iz rijalitija da bi se sprečila "tragedija" - istakao je Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Saša

24.02.2019 12:45

To svi vide. Ali čeka se njena akcija.

Odgovori 21 0
Mišo

24.02.2019 12:57

Ne treba čekati da Miljana nekoga teško povredi.

Odgovori 23 0
psihijatar

25.02.2019 09:19

Ali ne objavljujete sve komentare c c c c c