Kulići odlučili: Miljana će morati da abortira Zolinu bebu!

Autor: Alo.rs

Zadruga

24.02.2019

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Miljane Kulić, Siniša izjavio je da će njegova ćerka ići na abortus ukoliko se ispostavi da je trudna sa Lazarom Čolićem Zolom. Siniša je dodao i da su se o tome dogovorili njegova supruga Marija i on.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Roditelji odlučili... Miljana će da abortira

- Vidite, ona ne sme da rodi to dete jer je Željko još mali a nije ni plaćena da rađa decu i rijalitiju nego da se takmiči. Moraće da abortira, Marija i ja smo se tako dogovorili - istakao je Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oni su odlučili... Siniša i Marija Kulić

Miljana Kulić trenutno boravi u rijaliti programu "Zadruga 2" sa majkom Marijom i u vezi je sa Lazarom Čolićem Zolom sa kojim često planira potomstvo. U nekoliko navrata isticala je i da je trudna, kao i da su joj poslednja dva testa na drudnoću bila pozitivna. Međutim, produkcija se o ovome nije oglašavala.

Miljana već ima sina Željka kog je, takođe, začela u rijalitiju. Miljana je Željka začela u "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem kom nije dozvolila da prizna sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

24.02.2019 15:46

O trudnoći odlučuje samo Miljana i niko više.

Odgovori 20 0
Žika

26.02.2019 13:24

@Đurđe - Ali ako im ponude i plate zadržaće trudnoću.