(VIDEO) Zorica Marković neutešna zbog smrti Šabana Šaulića!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.02.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki pevač Šaban Šaulić je preminuo u svojoj 68. godini u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Ova vest je potresla ceo region. Od trenutka kada su za ovaj nemili događaj saznali i zadrugari, oni nisu mogli da veruju šta čuju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Suzana Perović i Zorica Marković

Zadrugari su, od kada su saznali za ovu vest, u suzama, a sada, sedam dana od njegove smrti, njegova koleginica Zorica Marković ne može da prežali svog prijatelja. Na muzičkom repertoaru tokom buđenja zadrugara se našlo nekoliko pesama preminulog pevača, koje su Zorici naterale suze na oči.

Zorica je kroz plač pričala po čemu će pamtiti Šabana, a Suzana Perović ju je grlila i tešila. 

- Milioni prošli kroz ruke, vile na Dedinju. Tuga. Dušu je ostavio po svetu, dušu je ostavio na drumu. I ova moja mučenica (njena sestra) nikakav život nije imala, samo tugu. Ne govori mi ništa. Ubiću se sad. Sve mi se skupilo. Ovu pesmu smo stalno naručivali - pričala je Zorica kroz suze. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković i Suzana Perović

Zorici je bilo toliko teško, da nije mogla da obuzda svoje emocije, pa je ustala i šutnula flašu sa vodom koja je bila pokraj njih.

Suzana se požalila svojoj cimerki da je svaka pesma pogađa zbog svega što joj se desilo sa Mikijem Đuričićem, te je i ona zaplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading