Haos u Veterniku: Aleksandra hoće da se vrati kod Davidove majke, njegov očuh zablindirao vrata!

Autor: Pink.rs

Zadruga

25.02.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očuh Davida Dragojevića, Predrag zvani Mungos u potpunosti je na strani svog pastorka i njegove nove devojke Ane Korać, dok za bivšu snajku Aleksandru Subotić nema nijednu lepu reč.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss
Iselila se iz Biljanine kuće, ali bi da se vrati... Aleksandra Subotić

Aleksandra, koja se pre nekoliko dana odselila iz kuće Davidove majke, Biljane Dragojević i vratila se sa ćerkom Magdalenom u Kaluđericu, sada preti da će se vratiti u Veternik. Međutim, Mungos se protivi tome i podržava Anu i Davida:

Foto: instagram.com/opacicp
Davidov očuh ne želi ni da čuje za Subotićevu...

-  David sam sebi bira, sve što izabere - ja podržavam. On nije mali, nije glupav! Koliko će to trajati, sat, dva, dva meseca ili dvadeset godina... Ja sam uz njega, jer ga jako dobro poznajem. Ovo je sad onaj stari, pravi David! Kad je bio sa Aleksandrom, to nije bio on. Meni je drago što je ponovo onaj stari. Lepo mu je sa Anom, to se vidi, ali ja o njoj ne mogu puno da pričam, ne poznajem je, samo sa TV-a. Dokle god je dobra prema Davidu, ona je najbolja. Prvi njen pogrešan korak, gest - kraj krajeva, kod mene ispravke nema. Tako se desilo i sa Aleksandrom. Ja sam mu rekao da to nije to, na kraju se tako i ispostavilo - u dahu priča Mungos o Davidovoj novoj, ali i staroj devojci Aleksandri Subotić za koju je od samog početka govorio da nije za njegovog pastorka:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Imaju podršku Davidovog očuha... Koraćeva i Dragojević

- Tvrdio sam i tvrdim da Aleksandra nije za njega. Kod nje je samo: "Ja, ja, ja"! To je užasno - zgrožen je on.             

Očuh Dragojevića istakao je da David nije problematičan, agresivan mladić, naprotiv - da je sada on ponovo "onaj stari", nakon čega smo ga pitali može li da uporedi i oceni bivšu i sadašnju "snajku".

- Ako treba da ocenim Anu i Aleksandru, Ani dajem jaku četvorku, a za Aleksandru nema ocene... Takvu ocenu još uvek nisu izmislili! Ona nije prošla razred! Pa, šta ću, kad je neko samoživ, kad je ne interesuje niko... Sve što je mogla da u*ere, ona je u*rala - iskren je Davidov očuh.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Hoće nazad kod Biljane... Aleksandra sa ćerkom Magdalenom, drugaricom i Davidovom majkom

A na pitanje šta je Aleksandru nateralo da se konačno predomisili i iseli iz Biljanine kuće, Mungos je rekao:

- Mislim da je ona sama shvatila da treba da ode. Isto, mislim da će se ona već u utorak vratiti nazad! Pa, tako mi deluje. Ona je još u rijalitiju, još se igra rijalitija! Otišla je tamo, pa će se vratiti, pazite šta vam kažem. Ovde njoj odgovara - sumnjičav je Mungos, koji ističe da Aleksandri Subotić u Davidovoj kući nije mesto.

- Vrata te kuće njoj ne da nisu otvorena, nego su blindirana! Ako je normalna, ne treba da dolazi uopšte! Nju će verovatno Biljana primiti, ali ona ovde nema šta da traži. Devojka malo nije u redu... Njoj u Davidovoj kući nije mesto! Nažalost, ja se ne pitam tu, ja imam svoju kuću, Biljana svoju. Što se mene tiče, bolje da ne dolazi, nema potrebe da dolazi... Jer smeje joj se ceo Veternik - zaključuje Mungos na samom kraju razgovora za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Aca

25.02.2019 11:11

AleksandrI se smeje ceo svet koji gleda Zadrugu

Odgovori 33 4
Petra

25.02.2019 13:46

@Aca - Dobro si rekla, ko gleda Zadrugu, ali ja ne znam ikog ko gleda to smeće. Tako, da možete da joj pljunete pod prozor. Više gledate nju napolju, nego "golupčiće" koje podržavate vi i ovaj pijani Mungos, unutra.

Odgovori 3 30
Mišo

25.02.2019 18:17

@Aca - Aleksandri se smeje ceo Veternik i okolina.

Odgovori 14 0
Lenny

25.02.2019 11:51

Cuj gluposti Mungos ocuh...on samo ima vezu za Biljom ,nije je vjencao...ko je on da se mjesa u te stvar i odlucuje ko ce biti u Biljinoj kuci?Mungos ima svoju djecu i nek se brine za njih!

Odgovori 7 35