(VIDEO) Pavle razočaran u Draganu: Tvrdi da je ovo lagala!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.02.2019

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je ovog jutra zadrugare probudio zvonom kako bi ih obavestio da je vreme da ustanu i spreme se za rad u fabrici. Sanja Stanković i Pavle Jovanović su iskoristili vreme, pa su pre polaska na radno mesto pričali ponajviše o Dragani Mitar, ali nisu zaobišli ni ostale zadrugare.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pavle Jovanović i Sanja Stanković

Jovanović se ponovo dotakao teme o bivšoj ljubavnici, pa prokomentarisao da je ne prepoznaje više, jer je iznela mnogo neistina o njemu, a između ostalog da je imao konflikt sa Sanjinim bivšim momkom. 

- Znaš za onog dečka što sam ti spomenuo da me je pitala. E, ona meni kaže sinoć da sam ja bio kod tebe na rođendanu i da smo se tada pokačili. Tu sam ja počeo da se smejem. I ona meni kaže da ona zna da sam se zakačio sa njim na tvom rođendanu, a ja nikad nisam bio kod tebe. Ona (Sanja) je najbolja drugarica moje bivše devojke. Mića meni kaže: "Da si imao malo više love zabavljala bi se sa tobom". Ja nju ne poznajem ovakvu, ovo što vidim ovde, takvu je nikad nisam video. Meni kažu "voliš ti Draganu", a ja se mislim ne mogu da vam kažem, volim nešto drugo - rekao je Pavle. 

Foto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Pavle Jovanović

- Ti nikad nisi bio kod mene. Ti si opterećen Draganom - prokomentarisala je Sanja. 

- Ma ne, još mi se zgadila koliko laže. Ja istinu branim uvek. I da se ti i ja ne volimo, ja bih rekao šta je istina - dodao je Pavle. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

Jovanović je pričao Sanji kako mu je Dragana pričala da o njemu svi imaju loše mišljenje, sa čime on nije saglasan, a onda mu je i Stankovićeva priznala da je i ona isto čula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boris

26.02.2019 12:23

Pavleta više ne voli Draganu? Ja sam iznenadjen.