Ne mogu da dođu sebi: Ana i David uvređeni zbog onoga što im je Kulićeva priredila!

Autor:

Zadruga

27.02.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać i David Dragojević su odmah nakon što su se probudili počeli da razmenjuju nežnosti i uživaju u sunčanom jutru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

Međutim, njihovu sreću pokvarila je informacija koju su dobili od zadrugara - da je Marija Kulić u fabrici izjavila da su joj njih dvoje postali dosadni, kao i to da su tokom nezaboravne žurke u Beloj kući proveli više vremena gledajući jedno u drugo.

- Dosadni ste, gledate se samo u oči... Je l' moguće da nam je to rekla - negodovala je Ana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijine reči pogodile Anu i Davida...

David nije želeo ništa da komentariše, pa su onda nastavili priču o dešavanjima sa žurke, pa su ustanovili da im je oboma bilo prelepo tokom provoda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
SvetlanaP

27.02.2019 12:58

Ako je ovo ljubav izmedju ovo dvoje, onda neka hvala. Kao deca iz osnovne skole, cmakanje a kada cujem njen izvestacen glas infanta, sto bi trebalo da znaci da se mazi... povraca mi se. Ja bi ih izbacila pa neka se napolje cmacu koliko god hoce.

Odgovori 5 16
Boro

27.02.2019 13:05

Mariji krivo što nju niko ne gleda.

Odgovori 15 4
Đurđe

27.02.2019 13:11

Marija je ljubomorna zato što se njena ćerka Miljana i verenik Zola uopšte ne gledaju u oči, već gledaju negde u daljinu dok razgovaraju.

Odgovori 16 4