Definitivno raskidaju: Luna i Marko obavili iskren razgovor, a onda je on spomenuo Slobu!

Autor:

Zadruga

01.03.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su imali žestoku raspravu uz salvu uvreda i iako su zaspali zajedno, jutros su ipak shvatili da preko nekih stvari ne mogu da pređu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Hoće da raskinu, neće da raskinu...

Njih dvoje započeli su razgovor napolju u kom su izneli šta im smeta. Luna je počela Marku da prebacuje da se on "hladi" od nje:

- Ja mislim da tebi nije stalo i da nije moguće da guram zid koji ne može da se pomeri. Osećam se jako loše iskreno. Hladiš se, ja to osećam i to ne možeš da sakriješ - rekla je Luna.

- Osećam da nisi spremna za ozbiljnu vezu, osećam da se hladim, osećam da nisu iskrene emocije, osećam... - rekao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Da li će da nastave vezu?

Ovo je Lunu rasplakalo pa je Marku predložila da okončaju vezu.

- Ako ja ne pokazujem svoje emocije, onda ne znam ko pokazuje - rekla je Đoganijeva, a onda je Miljković izneo ozbiljne optužbe.

- U raspravi si me uporedila sa dečkom iz ''Zadruge 1''. Odlično! Rekla si da je ovo isto, podseća me na to! - rekao je Marko.

- Ja bih te mnogo više poštovala da mi sve kažeš u oči, nego da mi pakuješ u mašnu! Ti ćeš meni da pričaš o emocijama! One su tako transparentne, vidi se iz aviona! Nikada nisam rekla da sumnjam u tvoje emocije! Idi od mene! Odlučio si to već! Ne treba tebi ovo, dosta je tebi mene. Osećam da smo završili, ti si pametan čovek, ne treba ti ovo - tvrdila je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Duki

01.03.2019 12:52

Marko je zaljubljen u nju. Možda je spreman i da je ženi. Ali ne dozvoljava da ga klinka zeza u zdrav mozak. Luna ga tera od sebe i traži da joj on kaže da raskida. Luna nije srećna jer nije zaljubljena.

Odgovori 28 2
JAHKO

01.03.2019 17:56

@Duki - Luna kod Drveta kazala da je Marko mali kalibar za nju. I još jednom ga ponizila.

Odgovori 19 2
psihijatar

01.03.2019 13:17

Umišljeni Dj...da je valjao, do sada bi se oženio.....

Odgovori 8 20
Duško

01.03.2019 13:23

Luna je svađalica. Voli svađu više nego hleb da jede

Odgovori 30 3