Oglasio se Gagi Đogani: Moja ćerka je nesrećna pored Marka!

Autor: pink.rs, Republika.rs

Zadruga

01.03.2019

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković i Luna Đogani žestoko su se posvađali zbog njegovih svađa sa ostalim zadrugarima. Iako, su njih dvoje seli da razgovaraju i srede odnose, to se nije dogodilo, te je blogerka na posletku doživela nervno slom!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gagi Đogani

Na ova dešavanja u "Zadruzi" imao je komentar i Linin otac Gagi Đogani:

- Nisam dobro, do jutra sam gledao šta se dešava i da li će se pomiriti. Meni nije dobro dok gledam, čekao sam celu noć da se izmire, ja sam i dalje za to da se oni pomire jer smatram da Luna ima emocije prema njemu. Luna se već adaptirala i promenila zarad njega, ispoštovala ga je, promenila se zbog njega i te ljubavi, uradila je ono što on želi, ali ne može on sada nju da promeni u potpunosti. On trenira strogoću neku, ne može tako. Ako je Luna promenila neke stvari kod sebe, on to treba da ceni. Da bi usrećio Lunu treba da kažeš u toku dana bar dva puta: ''Volim te'', a on to ne radi. Ne razuma devojke, to je njoj potrebno. Luna ne može da sedi za stolom i sluša te njegove rasprave sa devojkama i da ćuti. Luna želi da i zadrugari vide koliko ona njega voli, a on je kao kamen. Mislim da se tu ne slažu i to je glavni uzrok njihovih svađa. Ona je zbog toga nesrećna i nezadovoljna - počinje priču Gagi za Pink.rs i otkriva šta treba da uradi Marko da bi Luna bila srećna pored njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Marko Miljković

- Da bi oni bili zajedno on mora da pokaže koliko je voli, da vide i zadrugari, da sve bude transparentno. Jednostavno Marko mora da isprati Lunu, ako treba da se sakrije ljubav, čemu onda veza? - kaže denser i dodaje da bi ipak voleo da se Luna i Marko pomire.

- Mislim da Luna nije nešto mnogo zaljubljena u Marka. To je neko moje mišljenje. Mislim da se on više zaljubio u nju nego ona u njega. Luna voli Marka, ali joj neke stvari smetaju. Nju muči to što će mesecima da prolazi pored njega i morati da se bori sa svojim emocijama, to nju najviše kopka. Treba istrpeti do kraja. Ja bih voleo da se oni pomire, i verujem da hoće jer su tamo osuđeni jedno na drugo. Zadrugari će i dalje praviti priče da ih razdvoje, to je sve rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Gagi ističe da Luni u velikoj meri smeta i Markovo ponašanje na žurkama, ali i da smatra da glavni uzrok njihovih problema leži u njihovom različitom vaspitanju, kao i da je njegova ćerka zbog toga nesrećna.

- Ne može on na svakoj žurki da se kocka. Neka odvoji jednu žurku za nju, neka se posveti njoj. To su neke stvari koje znače devojkama. Njoj smeta Markovo ponašanje na žurkama, ne možeš stalno samo da piješ i da se kockaš. Posveti se njoj! Njoj smeta dosta stvari kod Marka, a neće da mu to kaže da ne izaziva svađu. Luna je navikla na ljubav, šta tu ima loše? Možda je Marko drugačije vaspitan, Luna ga je takvog prihvatila, ali to ne može da potraje jer je njoj potrebna hrana, a njena hrana je ljubav. Ne kažem da ga ne voli, ali je zbog toga nesrećna - zaključuje Lunin tata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lidija

01.03.2019 17:14

Cerka mu ima njegovu inteligenciju.I nos.Blam blamova.Naucite jednom biti samokriticni.

Odgovori 28 1
JAHKO

01.03.2019 17:52

Luna ne zna šta je ljubav i ljubavna veza. Ne poštuje partnera. Vredja ga za crnim stolom, što je nedopustivo. Pominje prošle ljubavi i uništava vezu sa Markom.

Odgovori 20 0