(VIDEO) Žestoka svađa Stanije i Dragane: Delile etikete jedna drugoj!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.03.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević i Dragana Mitar su se nedavno žestoko posvađale oko spiska za kupovinu, a njihov sukob se produbljavao iz dana u dan.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Dragane i Stanije...

Lepi Mića je danas seo sa njih dve da bi pokušali svi zajedno da reše njihove razmirice, ali je sve eskaliralo u najveću svađu do sada. 

- Ispala si najgora sponzoruša, to je tvoj profil i ja to ne podržavam. Šta si ti kada te ostavi muž? Niti si pevačica, na "zadrugoviziji si se pokazala kao mrtvo puvalo. Bez muža si niko i ništa! Imaš klip gde drkaš p*ču, velika majko! Ja sam se samo slikala gola, a moje d*pe je čistije od mnogih obraza - vikala je Stanija. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Dragane i Stanije...

- Ne moram da animiram klijantelu 50 plus i da budem poslovna pratnja. Bolje da budem ništa, nego neko kao ti. O tebi se uvek pisalo u najgorem kontekstu - branila se Dragana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djurdje

01.03.2019 17:33

Raspala švalerka Dragana rasturila čoveku brak pa deca sa majkom ostala bez oca. Neka zatvori svoja pogana usta.

Odgovori 16 1
Mišo

01.03.2019 17:38

Mrzim švalerku Draganu jer je rasturila tudji brak i tako su su deca ostala bez oca. Posle se udala za tog muža pa ga varala sa drugima. Promiskuitet.

Odgovori 16 1
Boris

01.03.2019 17:42

Mrzim fuksu Draganu koja razara tudji brak.

Odgovori 15 1