(VIDEO) Za Lunin i Markov raskid zaslužan Sloba?!

Autor: pink.rs

Zadruga

01.03.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su nakon burne svađe danas odlučili da stave tačku na svoju vezu. Ona je to teško podnela, pa je na ivici nervnog sloma razbijala sve oko sebe, nakon čega je legla u krevet potpuno slomljena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Luna je ustala tek kad ju je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor o raskidu i njenim osećanjima prema Marku. 

- Loše sam. Raskinuli smo definitivno i nećemo više biti zajedno. U mojim slučajevima ljubav nikada nije pobedila, ne verujem u tu rečenicu. Mrzim sebe zato što sam se opet zaljubila i osećam se isto kao što sam se osećala. Uvek se zaljubim u pogrešnu osobu. Naša ljubav nije bila toliko jaka kada je tri dana svađe sve uništilo. U meni je sve uništeno. Danas mi je rekao neke stvari, ja ne mogu da budem sa takvom osobom koja tako misli o meni - rekla je Luna sa knedlom u grlu, pa je briznula u plač.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Sa moje strane ljubav postoji, sa njegove ne znam. Zgrozila sam se kada mi je danas rekao da sam ja njegova uteha i da je on tu da zaboravim Slobu. To nije istina. Rekao mi je da ja nisam za ozbiljnu vezu i da sam dete. Proći će sve, ovo je mačji kašalj naspram onoga što sam prošla. Neću mu prva prići, ponašaću se kao da ne postoji - dodala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lidija

01.03.2019 18:35

Ostavi vise Slobu na miru zeno.Pusti coveka da uziva sa svojom lepom zenicom.Krivi su tvoji roditelji za vaspitanje a i ti si sama kriva jel si losa i zlobna osoba pa te svi ostave.

Odgovori 22 4
Mišo

01.03.2019 18:37

Luna je odlučila da su raskinuli definitivno i neće više biti zajedno.

Odgovori 13 5
CTOJAH

01.03.2019 18:42

Luna nije za ozbiljnu vezu jer je nevaspitano razmaženo derište. Ne može svoju ljubav vredjati i ponižavati pred svima za crnim stolom.

Odgovori 20 4