(VIDEO) Vlada neće da spava pored ćelave Zerine!

Autor:

Zadruga

02.03.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge 2" Zerina Hećo obrijala je sinoć glavu nakon "Igre istine" jer joj neprestano opada!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir Todorović

Vladimir Todorović, njen bivši dečko je prvi ušao u izolaciju gde sa njom spava kao potrčko, ali je brže-bolje izašao šokiran prizorom koji je ugledao. Vlada se odmah požalio Nenadu Aleksiću Ša da je van sebe zbog Zerininog postupka i da je u velikom šoku jer je sa roditeljima prolazio pakao, koji sada Hećova prolazi. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo

- Ušao sam tamo, pričao sam sa ocem i majkom. Obrijana je do glave skroz. Ja ne znam šta je ovo. Ti ne znaš na šta on liči. Ja ulazim da p*šam, znaš koliko tamo ima dlaka. Meni su ove stvari veoma stresne. Ja sam sa majkom i ocem prošao ovu ćelavost - pričao je Vlada Ša, a nakon toga se odmah poverio i Mići i priznao mu da nema hrabrosti da večeras spava pokraj nje, jer mu je jeziv prizor: 

- Našao sam je tamo, obrijala je glavu skroz. Ja sam oba roditelja sahranio bez kose. Ja tamo ne mogu da spavam - poverio se Vlada Lepom Mići, a on ga je posavetovao da pređe u dnevni boravak da spava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lenny

02.03.2019 14:56

Ovaj tip je toliko pokvaren da to nije normalno...kad hoda,govori,prica kao manijak...voli djeckice

Odgovori 14 1
JAHKO

02.03.2019 15:40

Ko je lud da spava pored nje?

Odgovori 10 1