Zerina pokušala da presudi sebi? Posle izbacivanja popila šaku lekova i zaspala!

Autor: blic.rs

Zadruga

04.03.2019

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Zerine Hećo poručila je da skandalozna zvezda rijalitija neće do daljenjeg davati izjave za medije.Međutim od izvora bliskog bosanskoj starleti da Zerina boravi u Beogradu i da je današnji dan prespavala.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Potpuno flipnula...Zerina Hećo

U san je utonula u kući svoje drugarice Jovane koja je sačekala posle izbacivanja iz Zadruge i nakon što je doživela još jedan nervni slom.

- Zerina je kod mene u kući u Beogradu i spava. Njena majka mi je rekla da kažem svima da se neko vreme neće uopšte oglašavati. Njeno zdravlje je najbitnije i njemu se mora trenutno posvetiti. Pre toga mora da se naspava kao čovek i da pojede nešto jer danima nije jela - kaže Jovana, Zerinina drugarica.

Iako je zadovoljna što je Zerina napustila Zadrugu, njena majka Sanela Mašić je i dalje u lošem psihofizičkom stanju jer je svesna da je Zerini narušeno zdravlje i da strepi od rezultata analiza kojima se pre nekolikoda dana podvrgla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Izbačena iz Zadruge...

- Sanela takođe nije dobro i jedva čeka da se sastane sa Zerinom. Učiniće sve da zbrine ćerku, ali shvatite njen očaj posle svega što je gledala i što je prošla sa ćerkom, čuvajući i brinući usput o unuki Sari - kaže za "Blic" druga prijateljica Zerine Hećo i dodala:

- I Sanela pije lekove za smirenje sve vreme Zerininog boravka u rijalitiju. Ona je očajna zbog svih njenih rijalitija jer žena ceni miran život. Zerina je popila šaku lekova da se smiri nakon užasne noći. Prvo je pozvala majku da pita za ćerku i onda je morala da zaspi. Otišla je kod drugarice i koliko znam i dalje je tamo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boro

04.03.2019 14:23

Ne brinite ona svakog dana pije šaku lekova.

Odgovori 23 5
Milica Končar

04.03.2019 20:25

UZ TEBE SMO ZERINA, ČUVAJ SE

Odgovori 2 13
Lana

04.03.2019 22:11

Koliko je bilo laži od strane Zerne da je sad bilo šta što ona kaže teško poverovati. Ako je istina žao mi je ali sa druge strane jako puno je lagala.

Odgovori 10 2