Višnja: Luna je psihički pukla, Marko je njena žrtva

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Višnja Petrović je ponovo napustila "Zadrugu 2", a kako otkriva za Rijaliti, drago joj je što više neće gledati Lunu Đogani jer, kako ističe, njeno psihičko stanje je počelo negativno da utiče na nju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Višnja Petrović

- Ja mislim da je Luna neko ko je sopstvenom nepažnjom i krivicom ranjavan u životu. Ona je žrtva same sebe. Psihički je popustila odavno. Nju mori što je u zatvorenom prostoru tako dugo. Ona je razmažena i ja sam joj to rekla. Njoj će trebati dug period da povrati svoje samopouzdanje. Žao mi je Miljkovića jer je njena žrtva, nije ni svestan u šta se upleo. Drago mi je što je više neću gledati jer je i na mene uticala loše - kaže Petrovićeva.

Višnja: Luna je razmažena i treba da prođe veliki period da povrati svoje samopouzdanje

 

  • Ko te je najviše razočarao u rijalitiju?

- Zorica Marović je bila ljubazna prema meni, a onda je pričala kako sam dvolična. Rekla mi je kako vidi da ne pripadam rijaliti-svetu, a čim sam se okrenula, zabila mi je nož u leđa.

  • Zašto je Bora Santana konstantno pokušavao da te provocira?

- On mi se podrugljivo smejao tokom sastanka. Priznao mi je da je kroz šalu rekao da sam loš čovek, te da se samo zezao. Njega je razočaralo što mu nisam pridavala na pažnji, ali kada sam se vratila, videla sam da je ljut i distanciran.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Luna Đogani
  • Kako si reagovala na to što je isključio iz tima radio Amnezija?

- Ja sam napisala svoj deo scenarija jer sam se nadala da sam deo ekipe, ali sam u duši osećala da nisam. Ja sam mu ponudila spise za moju rubriku, ali on mi je rekao da je moja rubrika totalno izbačena iz emisije.

  • Ko stoji iza toga?

- Bora je izbacio moju rubriku. Hteo je da me ponizi, a ja sam to i očekivala od njega i nisam zamerila. Prihvatila sam to.

  • Pri samom ulasku si ostala bez honorara zbog toga što si Staniji prenela Vladinu poruku. Da li si se pokajala?

- Nisam se pokajala. Bila sam ponosna na sebe. Znala sam kakav je rizik. Mislim da je ljudima koji su tamo toliko dugo bitno da im prenesete nešto. Vlada mi je rekao da će mi nadomestiti honorare, ali ja sam mu rekla da mi ništa nije dužan.

  • Šta misliš o Suzani Perović?

- Distancirale smo se zbog mog odnosa sa Mikijem. Nas dve smo shvatile da ne možemo da razgovaramo jer me je Miki deklarisao kao perfidnog prevaranta. Ne mogu da budem dobra sa njom dok je ona sa Mikijem bliska.

  • Zbog čega su sve učesnice bliske sa Lepim Mićom?

- Devojke su svesne da je on najrealniji i najiskusniji. Uvek kaže šta misli, a ko se zakači sa njim, ne piše mu se dobro.

  • Kako komentarišeš Brendonovo bacanje hrane?

- On želi da ga ljudi mrze. Osećao se loše zbog bacanja hrane i ja sam mu rekla da je taj potez sraman. Bacanje hrane je sramota, ali bilo je ljudski što se pokajao. Verujem da ga je grizla savest, ali mislim da je slagao da je to radio pod dejstvom alkohola.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marija i Miljana Kulić
  • Kako komentarišeš učešće Marije i Miljane Kulić?

- Miljana stalno ima probleme. Boli je nešto, ima pritisak, nije joj dobro u glavi. Moram reći da je simpatičnija na TV nego uživo, jer je u prirodi jako naporna. Što se Marije tiče, sa njene strane vidim neku opasnu mržnju i prezir. Nisam pomišljala da joj priđem ni u najluđim snovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

05.03.2019 18:14

Luna Lunjara luta i tumara. Glumi, vara, laže i folira.

Odgovori 30 4
Mišo

06.03.2019 12:59

Luna će tek da pukne.

Odgovori 10 1