Deda Žika je živ: Javio se u Zadrugu, Stanija zaplakala!

Autor:

Zadruga

06.03.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković, iako je navodno bila dobra sa Stanijom Dobrojević, plasirala je informaciju u "Zadruzi 2" da je starletu u posao s prostitucijom uveo deda Žika iz Rume. A nakon toga pojavile su se priče i da je izvesni deda Žika preminuo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica i ekipa radio "Amnezije" pravili šale na Stanijin račun...

U toku današnjeg dana, voditelji radio emisije "Amenzija" Bora Santana i Bane Čolak, u saradnji sa Zoricom Marković i Markom Stolićem odlučili su da se našale na Stanijin račun pa su uključili, navodnog, deda Žiku u program.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Na ivici suza zbog deda Žike... Stanija

Najpre se oglasila deda Žikina žena, kojoj je glas pozajmila Zorica, a potom je Stolić imitirao lično popularnog starca iz Rume:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U jednom trenutku je i zaplakala...

- Javljam se da kažem da ja nisam umro! To samo moj unuk hoće slavu preko mene! Svašta sam joj kupovao, to je bilo moje dete lepo, fino, vaspitano, kulturno i nemoj neko da priča da ja nisam živ! - pričao je Marko.

- Da vam ja kažem nešto, deco moja! Čovek nije umro, ko je rekao da je umro moj Živorad? Mi smo bogati ljudi, imamo zemlju, traktore! Delio te silikone k'o bundeve! I neka daje, treba deci da se pomaže! Neće dobiti ništa od imovine, dobiće samo auspuh da izbije oči! - pričala je Zorica.

Ovo je Staniju veoma potreslo pa je sedela i držala se za glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

06.03.2019 19:52

Sve je šala i parodija. Samo se Stanija ljuti i histeriše. Što se ona više ljuti, oni je više izazivaju.

Ana

08.03.2019 18:59

Sve prostitutke i tranvestiti i klosari tamo