(VIDEO) Ovo se u Zadruzi nikada nije desilo!

Autor: pink.rs

Zadruga

11.03.2019

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević je na samom početku emisije istakla da zadrugare od sutra čeka specijalan zadatak. Osim toga, poznato je da je Veliki šef uvek pun iznenađenja, pa je za večerašnjeg izbačenog zadrugara Lazara Jeremića spremio izazov kakvom se sigurno nije nadao.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dušica Jakovljević

Naime, Jeremić je večeras osvojio najmanji procenat glasova publike te je on napustio Belu kuću. U studiju ga je dočekala voditeljka koja mu je samo nekoliko minuta po izlasku saopštila da će se on večeras vratiti u Belu kuću kod zadrugara, ali pod specijalnim uslovom. 

- Večeras ćeš se vratiti u "Zadrugu", ali neće to biti baš tako lako. Da bi se ponovo vratio u "Zadrugu" do srede ne sme da se otkrije da si se vratio. Moraćeš sam da se snalaziš za hranu. Niko ne sme da zna da si tu. Ovo ti je šansa da se vratiš u borbu za 50.000 evra - saopštila je voditeljka Dušica Jakovljević. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lazar Jeremić

- Imam već neku ideju u glavi. Znam jedno mesto, radionica može da se otključa, ali znam jedno mesto gde ne može niko da me vidi - odgovorio je kroz smeh Lazar. 

Kako će se Lazar snaći u ovom izazovu i da li će svoj zadatak dovesti do kraja, ostaje da saznamo tokom narednih dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ceca

11.03.2019 09:25

Kako da opstane bez hrane?

Odgovori 11 0
Mišo

11.03.2019 13:54

Teško će izdržati bez hrane i bez vode.