Degeneriku, ljuta sam na tebe: Suzana pobesnela na Mikija zbog nasilja nad Tomom!

Autor:

Zadruga

13.03.2019

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić danas je iz sve snage šutnuo Tomu Panića u nameri da ga saplete, zbog čega je direktno nominovan i oduzet mu je dvonedeljni honorar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dao joj obećanje, pa ga prekršio... Miki i Suzana

Zbog ovog fizičkog napada Miki je, osim novca, a možda i mogućnosti da dalje nastavi takmičenje, izgubio i naklonost svoje voljene Suzane Perović koja ga je molila da u trenucima besa ne reaguje nasilnički. Kada je Suzana prebacila Mikiju ovo, on se pravdao da nije mogao da se iskontroliše:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Trenutak kada je Miki šutnuo Tomu...

- Neću da mi se neko s*re u usta! Zbog čega? Zbog toga što ga puca sujeta! Jesam iskulirao kada mi je rekao za Miljkovića, kada me je vređao, sve sam mu iskulirao? - pričao je Miki.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Suzana se naljutila na Mikija...

- I posle svega toga ti dođeš i kažeš: "S*rem vam se u usta!", neću da mi s*re u usta neko ko me je lagao - dodao je Miki.

- Sve ja razumem tebe, ali ti si meni obećao da nećeš nikoga udariti! Ti si se toliko uživeo u ovaj zadatak! Ti, degenu, nisi normalan čovek, moraš da naučiš da neko ovde brine o tebi! Ljuta sam! - govorila je Suzana Mikiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žika

13.03.2019 19:31

Izbaciri nasilnika je najbolje rešenje.

Odgovori 23 0