(VIDEO) Luna kroz suze pričala o Slobi: Đoganijeva uživo priznala da pati za Radanovićem!

Autor:

Zadruga

16.03.2019

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani koristi svaku priliku da pomene svog bivšeg dečka, Slobu Radanovića. Ona je sinoć u razgovoru sa Milanom Petkovićem započela priču o svom bivšem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna priča sa Milanom...

Ona je govorila kako se mnogo razočarala u Slobu koji se nakon kraja rijalitija stideo da kaže da je bio sa njom u vezi i da uopšte nije dobar čovek kakvim ga je smatrala.

- On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude - govorila je Luna, a Milan se složio sa njom, nakon čega je blogerka nastavila.

Luna je kratko pričala kako joj nedostaje prijatelj, a po svemu sudeći reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu, sa kojim nije bila samo drugarica. Đoganijeva je zatim ponovo nastavila da priča o Radanoviću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kroz suze pričala o Slobi...

- Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga - govorila je Luna kroz suze, a onda je Milan rekao da je Đoganijeva druga osoba u odnosu na ono što je gledao u prvoj sezoni "Zadruge".

Luna je trenutno u burnoj vezi sa Markom Miljkovićem, ali joj to ne smeta da i dalje razmišlja o Slobi Radanoviću.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Đurđe

16.03.2019 09:53

Zašto onda Lunjara glumi da voli Marka? Glumata i davi se u lažima. Zašto je za utehu promenila više muškaraca letos?

Odgovori 18 2
Naca

16.03.2019 11:46

Luna igra na kartu sazaljenja. Nema sazaljenja za svalerku Lunu, koja je rasturila brak Slobi i Kiji.

Odgovori 17 1
Lilihip

16.03.2019 16:58

psihijatriski slučaj

Odgovori 11 0
Vesna

18.03.2019 10:42

Svi smo bili svedoci da je Lunjara Slobu kao otkacila 2 meseca pred kraj, svesna da ako ostanu u paru - nista od skode. Sta onda sad jos uvek izigrava zrtvu i ostavljenu? Moze li uopste jos neko normalan podrzavati tu bednicu koja se pet puta dnevno kune u Anabelu i odmah za 5 minuta to pogazi??? Pa jel to normalna osoba?!!!