Lepi Mića raskrinkao Marka Miljkovića: Ja sam te nagovorio da se smuvaš sa Lunom zbog nagrade!

Autor:

Zadruga

16.03.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su zadrugari imali zadatak da izaberu 2 najbolja i 2 najgora člana kaubojskog i indijanskog plemena, što je dovelo do velikog sukoba Lepog Miće i Marka Miljkovića!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića

Kao glavni u timu Mića se pobunio zbog prirode komentara koji su indijanci davali za kaubojce. Pošto se verbalno ''ujedaju'' već danima, Marko Miljković je smatrao da je savršen trenutak da ponovo pokrene svađu gde su opet izrečene teške reči. Pržulj je u jednom trenutku izjavio da je Miljković počeo da muva Lunu Đogani jer mu je ovaj rekao da će verovatno da osvoji neku od vrednih nagrada, spomenuvši plavog džipa.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković

- Kunem vam se u majku moju da sam ga ja nagovorio da se zabavlja sa Lunom jer sam mu rekao da će da dobije plavog džipa. Zakuni se da ti nisam rekao. J*bem te u usta ofarbana. Popišam ti se u usta - govorio je Mića.

- Neću da se kunem, ja nisam smrad kao ti. Sram te bilo. Niko tebi više ništa ne veruje ovde. Opalim te golim - branio se Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Žika

16.03.2019 18:28

"Lepi" Mićo najveći spletkaroš i lažov.

Odgovori 18 5
Jelena

17.03.2019 13:14

Mica jeste rekao Marku da mu je Luna karta do finala u trenutku kad su svi u kuci znali da se svidjaju jedno drugom i da mu je Marko odgovorio da je jos rano, ali se ne sjecam da su spominjani plavi dzipovi.

Odgovori 11 0
Ana

18.03.2019 17:42

Marko je usao u vezu s Lunom zato sto je on tako hteo, a ne zato sto mu je Mica rekao. Marko nije tip osobe koji slepo slusa naredjenja nekih rijaliti manipulanata koji misle da su Bogom dani.